• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Adidas στο MotoGP;
Χορηγός της Yamaha και της VR46 στην Moto3
Νέα 03/12/2013 - 14:59

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha μάλλον θα αποκτήσει έναν καινούργιο χορηγό για το 2014. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από την Ιταλία, η Adidas ετοιμάζεται να εισέλθει στο μαγικό χώρο του MotoGP, ως χορηγός της Yamaha και φυσικά των Valentino Rossi και Jorge Lorenzo.

 

Η συνεργασία αυτή, σύμφωνα με τις φήμες, θα είναι μέρος ευρύτερης συμφωνίας που θα περιλαμβάνει και την Sky VR46 ομάδα του Rossi στην Moto3. Η διάρκειά της θα είναι - αρχικά - στα δυο χρόνια, χωρίς να έχει διαρρεύσει το χρηματικό αντίτιμο.

 

Η "αλήθεια" πίσω από μια τέτοια κίνηση, πρέπει να διερευνηθεί και από την σκοπιά της αντιπαλότητας ανάμεσα σε Adidas και Puma, με την τελευταία να ήταν προμηθευτής της Ducati και να εκμεταλλεύεται την εκεί παρουσία του Valentino Rossi τα δυο προηγούμενα χρόνια. Στα πλαίσια της μεγάλης αντιπαλότητας των δυο εταιρειών, μια ενδεχόμενη συνεργασία Adidas-Rossi μέσω της Yamaha αλλά και της νέας ομάδας του Ιταλού στην Moto3, αποτελεί την ιδανική "απάντηση" από την πλευρά της Adidas.

 

Για την ώρα όλα αυτά παραμένουν φήμες, ωστόσο επαναλαμβάνουμε από πολύ έγκυρες πηγές και ανθρώπους που σχετίζονται άμεσα με το περιβάλλον του Valentino Rossi. Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της SkyVR46 του Rossi στο ράντσο του Ιταλού πολύ-Πρωταθλητή. Να θυμίσουμε ότι μέχρι το τέλος της σεζόν, η Alpinestars είναι ο επίσημος προμηθευτής της Yamaha.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ήμουν στα σκ..ά!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέος ρόλος για τον Puig στο HRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα