• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος ρόλος για τον Puig στο HRC
Η επίσημη ανακοίνωση
Νέα 03/12/2013 - 13:49

Νέα πρόκληση στην καριέρα του Alberto Puig μέσα στο HRC από το 2014. Ο Puig ήταν chief advisor του Dani Pedrosa από το 2006, ωστόσο από του χρόνου θα απασχολείται σε άλλες δραστηριότητες του HRC, συμπεριλαμβανομένου του Asia Talent Cup, όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο.

 

Ως εκ τούτου, ο Puig - ο οποίος ήταν μαζί με τον Pedrosa από το 2006 -  δεν θα είναι στο γκαράζ του Ισπανού τα Σ/Κ των αγώνων. Πάντως, πλην της αλλαγής αυτής του ρόλου του Puig, η ομάδα του Dani θα παραμείνει η ίδια.

 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυξάνουμε τις αρμοδιότητες του Alberto στο HRC και θα εκμεταλλευτούμε τις πολλές του γνώσεις", εξήγησε ο Shuhei Nakamoto, ο Αντι-πρόεδρος του HRC. "Είναι ένα σεβαστό μέλος των paddock του MotoGP και πιστεύω ότι αυτή είναι μια καλή, νέα πρόκληση για εκείνον".

 

Από την μεριά του, ο Puig υπογράμμισε: "Είναι μια συναρπαστική νέα εμπειρία γι εμένα με το HRC και είμαι ευγνώμων γι 'αυτό. Αρχικά θα ασχοληθώ με το Asia Talent Cup και στη συνέχεια θα βοηθώ νέους οδηγούς. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να βοηθήσω το HRC. Όσο για τον Dani, ελπίζω να εκπληρώσει το όνειρό του. Είμαι υπερήφανος με τους Τίτλους που πήραμε στα 125 και 250cc και τις νίκες που κατακτήσαμε στο MotoGP".

 

Εν τω μεταξύ, ο Pedrosa τόνισε: "Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον Alberto, δεν θα είμαστε μαζί τη νέα χρονιά στο γκαράζ. Θα ασχοληθεί με νέα projects και θεωρώ ότι μου έδωσε τόσα πολλά, που πλέον ήρθε η ώρα να αλλάξει λίγο η σχέση μας. Πάντως, ξέρω ότι ο Aberto θα είναι κοντά μου αν χρειαστώ κάτι και αυτό είναι που μετράει".

 

Επόμενο άρθρο »

Η Adidas στο MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Jarvis: Θα επανέλθουμε του χρόνου!

Χορηγοί