• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Redding στηρίζει τους νέους αναβάτες
Σε συνεργασία με την Repli-Cast στην Αγγλία
Νέα 04/12/2013 - 10:07

Εν αναμονή της πρώτης του παρουσίας στο grid ενός αγώνα της μεγάλης κατηγορίας MotoGP, o Scott Redding ενώνει τις δυνάμεις του με την Repli-Cast - ομάδα από την Βρετανία - για να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς Άγγλους αναβάτες να ακολουθήσουν το δικό του παράδειγμα!

 

Ο Redding θα είναι δίπλα στα νεαρά ταλέντα της χώρας του, ενώ η νέα του αυτή ενέργεια έρχεται να προστεθεί στην Ακαδημία Νέων Οδηγών που έχει ιδρύσει ο 20χρονος από το 2012 και προετοιμάζει καλύτερα όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα.

 

Από την καινούργια αυτή η συνεργασία, ο πρώτος που θα επωφεληθεί είναι ο Chralie Nesbitt, ο οποίος θα συμμετάσχει με την Repli-Cast στο Πρωτάθλημα Monster Energy British Motostar το 2014. Ο 12χρονος αναβάτης θα έχει στη διάθεσή του μια Honda Moto3 μοτοσυκλέτα που θα του προμηθεύσει ο Redding, ο οποίος θα είναι δίπλα στον νεαρό οδηγό ώστε να τον συμβουλεύει καθ' όλη τη διάρκεια του 2014 στο ντεμπούτο του στο Βρετανικό Πρωτάθλημα.

 

"Η Ακαδημία Νέων Οδηγών ιδρύθηκε για να βοηθήσει τους νεαρούς οδηγούς στα πρώτα τους βήματα στο χώρο και έχει μεγάλη επιτυχία", εξηγεί ο Redding. "Η συνεργασία με τη Repli-Cast είναι ανεξάρτητη από την Ακαδημία, αλλά πλέον θα έχουμε τη δυνατότητα να βοηθάμε ταλαντούχους οδηγούς, όπως ο Charlie Nesbitt, να κάνουν το βήμα στο Βρετανικό Πρωτάθλημα".

 

"Συχνά βλέπουμε αναβάτες να αφήνουν το άθλημα είτε επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να περάσουν στο επόμενο επίπεδο, είτε επειδή - όταν κάνουν το βήμα - δεν έχουν επαρκείς ή και καθόλου συμβουλές. Το ξέρω γιατί το έχω περάσει κι εγώ! Χωρίς τις θυσίες και την υποστήριξη της οικογένειάς μου και των φίλων μου, δεν θα ήμουν τώρα έτοιμος να κάνω το ντεμπούτο μου στη μεγάλη κατηγορία", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Βραβεύτηκε ο Bradley Smith

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήμουν στα σκ..ά!

Χορηγοί