• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βραβεύτηκε ο Bradley Smith
Ενώ συνάντησε και τον πρίγκιπα William
Νέα 04/12/2013 - 10:41

Ο Bradley Smith επέστρεψε αυτό το Σ/Κ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Oxfordshire και συνάντησε τον πρίγκιπα William, ενώ δέχτηκε και το μεγαλύτερο αθλητικό έπαθλο της κομητείας, για δεύτερη χρονιά.

 

"Είχα πιο πολύ τρακ πριν συναντήσω τον πρίγκιπα, παρά πριν ξεκινήσω έναν αγώνα στο MotoGP!" παραδέχτηκε ο νεαρός Βρετανός αναβάτης. "Είμαι πολύ υπερήφανος που τον συνάντησα. Με ρώτησε πολλά για το MotoGP, ενώ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις off-road μοτοσυκλέτες, μιας κι έχει οδηγήσει στην Αφρική με τους Riders for Health πριν μερικά χρόνια", πρόσθεσε ο Smith, ο οποίος μένει μόνιμα στην Ανδόρρα κι επέστρεψε στην πατρίδα του την Παρασκευή - μια ημέρα μετά τα 23α γενέθλιά του - για να παραλάβει το Oxfordshire Sports Award, παρουσία της οικογένειάς του και φίλων του.

 

"Υπήρχαν και άλλα άτομα που ήθελαν αυτό το βραβείο κι έτσι, το να το κερδίζω για δεύτερη χρονιά είναι ωραίο όχι μόνο για εμένα, αλλά και για το MotoGP και τους αγώνες μοτοσυκλετών γενικότερα...",πρόσθεσε. Θυμίζουμε ότι ο Smith τερμάτισε στη δέκατη θέση τη φετινή σεζόν, οδηγώντας την M1 της Monster Yamaha Tech 3. Ο 23χρονος αναβάτης κατάφερε να γίνει ο καλύτερος Βρετανός rookie - από πλευράς συγκομιδής βαθμών - στην 65χρονη ιστορία του αθλήματος, ενώ κατάφερε 13 φορές να πλασαριστεί στη δεκάδα ενός αγώνα και τρεις φορές στην εξάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

Ciabatti: Να είμαστε κοντά στους πρώτους

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Redding στηρίζει τους νέους αναβάτες

Χορηγοί