• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Agostini: Αν φύγει ο Rossi;
Θα είναι μεγάλη η απογοήτευση...
Νέα 05/12/2013 - 11:39

Σε εκδήλωση της Dainese που έλαβε χώρα στην Ιταλία παραβρέθηκε ο Giacomo Agostini, με τους συναδέλφους από το gpone.com να έχουν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν για την επόμενη χρονιά, για τους τρεις Ισπανούς κυρίαρχους αναβάτες και φυσικά για τον Valentino Rossi.

 

"Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Lorenzo και Marquez θα είναι και πάλι τα φαβορί για τον Τίτλο τη νέα σεζόν", υπογράμμισε ο Agostini. Jorge θα είναι πεινασμένος για τη νίκη, ενώ ο Marc θα χρειαστεί να επιβεβαιώσει ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος". Μπορεί τα βλέμματα να πέφτουν σε μεγάλο βαθμό στους δυο Ισπανούς, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον τρίτο της παρέας...

 

Pedrosa θα προσπαθήσει να είναι μέσα στη μάχη του Τίτλου, αλλά θεωρώ ότι έχει μειονέκτημα σε σχέση με τους δυο συμπατριώτες του με την αστάθεια όλα αυτά τα χρόνια, εξαιτίας των πτώσεων και των τραυματισμών του", πρόσθεσε.

 

Αν ο Jorge Lorenzo θέλει να πάρει την εκδίκησή του την επόμενη σεζόν, το ίδιο μπορούμε να ισχυριστούμε και για τον Valentino Rossi, ο οποίος αλλάζοντας αρχιμηχανικό, ανυπομονεί να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική χρονιά για να δει αν είναι σε θέση να δημιουργήσει προβλήματα στους τρεις Ισπανούς μπροστά.

 

"Θεωρώ ότι ο Galbusera θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στον Vale, αν και μετά από μια ορισμένη ηλικία έχεις να αντιμετωπίσεις και τη διαύγεια και τα αντανακλαστικά, που δεν είναι όπως παλιά", συνέχισε να λέει ο Agostini. "Το ξέρω γιατί ήμουν σε αυτή τη θέση. Ξέρω καλά τι σημαίνει αυτό και το κατανοώ απόλυτα". Μέχρι που λοιπόν μπορεί να φτάσει ο Rossi; "Πιστεύω ότι θα κάνει τα πάντα να μπει σφήνα στους τρεις πρώτους, αλλά θα είναι δύσκολο πολύ να πανηγυρίσει τον δέκατο Τίτλο. Μ' άρεσε και η πρόσφατη συνέντευξή του, που δήλωνε ότι οι πρώτοι έξι αγώνες θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον. Αν φύγει από το Πρωτάθλημα θα είναι μεγάλη απογοήτευση, δυστυχώς όμως η ηλικία είναι ένας παράγοντας που αργά ή γρήγορα τον βρίσκουμε μπροστά μας".

 

Επόμενο άρθρο »

Redding: Θέλω να είμαι η 1η RCV1000R

« Προηγούμενο άρθρο

Το φάντασμα του Ayrton Senna στη Suzuka

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα