• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνελήφθη στην Αγγλία ο Emmett
Μετά από δέκα μήνες παραμονής στο Dubai
Νέα 06/12/2013 - 15:28

Η περιπέτεια του Sean Emmett - πρώην αναβάτης στα 500cc με Yamaha και Suzuki αλλά και στα SBK με Ducati - δεν έληξε αισίως για τον Βρετανό.

 

Ο Emmett βρισκόταν στο Dubai τους τελευταίους δέκα μήνες, με τις αρχές εκεί να μην τον αφήνουν να φύγει μετά το περιστατικό του θανάτου της συζύγου του. Οι δυο τους είχαν πάει ταξίδι του μέλιτος στο Cape Town της Ν. Αφρικής και επιστρέφοντας βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Dubai για δυο 24ωρα.

 

Η Mrs. Emmett - 27 χρονών - έπεσε από το παράθυρο του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμενε με το σύζυγό της, τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο θάνατός της καταγράφηκε από τις αστυνομικές αρχές ως αυτοκτονία και - αρχικά τουλάχιστον - η αστυνομία του Dubai δήλωσε ότι δεν υπήρχαν αποδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

 

Ωστόσο ο Emmett συνελήφθη όταν πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να διευθετήσει κάποιες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες αναφορικά με το θάνατο της γυναίκας του. Τον περασμένο μήνα, η Βρετανική πρεσβεία στο Dubai ενημερώθηκε ότι η υπόθεση του Emmett έχει κλείσει και ότι ο ίδιος θα μπορούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

 

Ο ίδιος ήταν χαρούμενος και το βράδυ πριν την αναχώρησή του, έγραψε στο twitter: "Ω, Ναι!!! Πέρασε πολύς καιρός, αλλά θα σας δω όλους πίσω στην πατρίδα!' Ο ίδιος ανέβασε και την παραπάνω φωτογραφία, όπου κάθεται στη θέση του αεροπλάνου που θα τον επέστρεφε στην Αγγλία. Με το χέρι του κάνει το σήμα της νίκης, ωστόσο οχτώ ώρες αργότερα, στο αεροδρόμιο του Heathrow, o Emmett - χωρίς να είναι ενήμερος - συνελήφθη από Άγγλους αστυνομικούς, που διεξάγουν έρευνα κάτω από τις συνθήκες του θανάτου της γυναίκας του.

 

Επόμενο άρθρο »

Albesiano: Δουλεύουμε σε δυο μέτωπα!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Η Monza επιστρέφει το 2015 (;)

Χορηγοί