• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Caterham στο MotoGP το 2016!
"Θέλουμε να μπούμε στην F1 των μοτοσυκλετών"
Νέα 10/12/2013 - 11:53

Η Caterham μπορεί μόλις να εισήλθε στον κόσμο των δυο τροχών, κάνοντας το ντεμπούτο της στην μεσαία κατηγορία στα χειμερινά τεστ με αναβάτες τους Johann Zarco και Josh Herrin, ωστόσο η περιπέτειά της στο Πρωτάθλημα MotoGP μόλις άρχισε!

 

Η ομάδα που ήδη αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Formula 1, ανεβάζει τον πήχη και στοχεύει ακόμα πιο πάνω: στο MotoGP! Τα μελλοντικά πλάνα της ομάδας αποκαλύφθηκαν από το γαλλικό site Moto-Station: "Έχουμε ένα τριετές πλάνο για το Πρωτάθλημα των δυο τροχών", εξηγεί ο μάνατζερ Kamarudin Meranun. "Τα δυο επόμενα χρόνια θα είμαστε στην Moto2. Το επόμενο λογικό βήμα είναι να μπούμε στην Formula 1 των μοτοσυκλετών!"

 

Επομένως, για το 2016 ο στόχος της Caterham είναι να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Στη συνέχεια ο Meranun πρόσθεσε: "Όνειρό μας φυσικά και απόλυτος στόχος, είναι το MotoGP. Μένει να δούμε πως θα συμμετάσχουμε: ως εργοστάσιο ή με κάποιον πελάτη που θα χρησιμοποιεί τη μοτοσυκλέτα μας... για την ώρα έχουμε μια πολύ δυνατή συνεργασία με την Suter, όπως αντίστοιχα έχουμε στην Formula 1 με την Renault".

 

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: Hiroshi Yamada

« Προηγούμενο άρθρο

Roberts: Ο Marquez είναι ασυγκράτητος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα