• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Team Calvo 2014
Η Πρωταθλήτρια υπέγραψε τους Kornfeil-Vinales
Νέα 19/12/2013 - 10:13

Η ομάδα που ανέδειξε τον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή για το 2013, Maverick Vinales, θα προσπαθήσει να επαναλάβει το κατόρθωμά της τη νέα σεζόν, "ποντάροντας" στο δίδυμο των Jakub Kornfeil και Isaac Vinales (εξάδελφος του Maverick).

 

Ο Τσέχος δεν είχε και την καλύτερη δυνατή σεζόν το 2013, ενώ ο Isaac πέτυχε μερικά αξιοπρόσεχτα γεγονότα μέσα στη χρονιά που φεύγει. Πλέον η ομάδα πιστεύει ότι με την τεχνογνωσία αλλά και την ισχυρή μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ, θα καταφέρει να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους δυο αναβάτες της.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, που έδωσε όλα τα απαραίτητα εφόδια στον εξάδελφό μου ώστε να πάρει τον Τίτλο", δήλωσε ο Vinales. "Είμαι πολύ χαρούμενος διότι είναι η πρώτη μου σεζόν με μια τόσο δυνατή ομάδα και την επίσημη KTM. Είναι ακόμα νωρίς να θέσουμε στόχους, αλλά στα τεστ θα δούμε που βρισκόμαστε και πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε", πρόσθεσε.

 

"Το να είμαι στην Calvo είναι σαν όνειρο για εμένα!" παραδέχτηκε ο Kornfeil. "Είχα την ευκαιρία να είμαι στο τεστ της Almeria με την ομάδα και είναι πολύ επαγγελματίες. Νομίζω ότι η νοοτροπία τους και ο τρόπος που συνεργάζονται είναι το κλειδί στο να κερδίζουν αγώνες. Όντας στην καλύτερη ομάδα και με τα καλύτερα εφόδια, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε στην πεντάδα κάθε αγώνα. Παράλληλα είμαι χαρούμενος που θα έχω ομόσταυλο τον Isaac, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ καλά αποτελέσματα".

 

Επόμενο άρθρο »

Απεβίωσε η Sachi Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Συνεχίζει για 2η χρονιά η Carrasco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα