• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP 2015: O Lorenzo στην Ducati;
Φήμες για "αρχική συμφωνία" των 2 πλευρών!
Νέα 17/01/2014 - 12:24

Ο ισπανικός ραδιοσταθμός, Onda Cero, ισχυρίζεται ότι ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, Jorge Lorenzo, έχει φτάσει σε αρχική συμφωνία με την Ducati για την αγωνιστική σεζόν του 2015, με αμοιβή που θα φτάνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος!

 

Το 2014 είναι η χρονιά που λήγουν τα συμβόλαια πρωτοκλασάτων αναβατών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ανάμεσά τους και αυτό του Andrea Dovizioso. Από την άλλη, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ο Ισπανός της Yamaha - είναι στην εταιρεία από το 2008 - συνομιλεί με άλλον κατασκευαστή, μιας και το ίδιο έχει επαναλάβει στις δυο από τις τρεις προηγούμενες ανανεώσεις συμβολαίου του.

 

Με δεδομένες τις εμφανίσεις του τις περασμένες σεζόν - σε μοτοσυκλέτα που θεωρούνταν κατώτερη του επιπέδου της Honda - η αξία του Lorenzo είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσει τις αντίπαλες ομάδες για το 2015.

 

Ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Jorge έχει πάρει μια τόσο δραστική απόφαση για την καριέρα του, χωρίς καν να έχουν ξεκινήσει τα τεστ της νέας χρονιάς ώστε να έχει μια πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική εικόνα των μοτοσυκλετών και του ανταγωνισμού. Θα πρέπει παράλληλα να υπογραμμίσουμε και το γεγονός ότι μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος από το 2010.

 

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2014: Ειδική 11

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Τα κεφάλια μέσα!

Χορηγοί