• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αρνείται τα πάντα ο Lorenzo!
"Δεν ευσταθούν οι φήμες ότι έχω υπογράψει αλλού"
Νέα 20/01/2014 - 10:17

Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo, επ' ευκαιρίας της παρουσίασης της νέας Μ1 για την αγωνιστική σεζόν 2014, ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν καμμία βάση οι πρόσφατες φήμες ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με αντίπαλο κατασκευαστή και συγκεκριμένα την Ducati.

 

"Όταν είσαι γρήγορος και κερδίζεις αγώνες, όλα τα μεγάλα εργοστάσια σε θέλουν, αυτό είναι φυσιολογικό", τόνισε ο Jorge, ο οποίος πέρυσι κέρδισε τους περισσότερους αγώνες από κάθε άλλον στο Πρωτάθλημα (8). "Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στις φήμες που θέλουν να έχω υπογράψει με άλλον κατασκευαστή. Αντιθέτως θέλω να ξεκινήσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα διαπραγματεύσεις για να συνεχίσω στην Yamaha".

 

"Το όνειρό μου είναι να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Yamaha. Αν η μοτοσυκλέτα μας είναι ακόμα καλύτερη φέτος, τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα", πρόσθεσε ο αναβάτης των μπλε που έχασε πέρυσι τον Τίτλο για μόλις τέσσερεις βαθμούς από τον rookie Marc Marquez.

 

"Μου αρέσει πολύ η νέα μοτοσυκλέτα, τα νέα της χρώματα. Είναι έξυπνα, κομψά κι έχει περισσότερο άσπρο. Δεν μένω μόνο στο χρώμα όμως. Ανυπομονώ να δω και την απόδοσή της στην Sepang!" υπογράμμισε ο Ισπανός άσος. "Οι προσδοκίες μου για τη φετινή σεζόν είναι πολύ υψηλές. Έκανα και μια εγχείριση για να βγάλω κάποιες μεταλλικές πλάκες που είχα και τώρα είμαι ελαφρύτερος. Ωστόσο, ειδικά μετά τα Χριστούγεννα, έχω πάρει και μερικά κιλά!"

 

"Προπονούμαι σκληρά για να τα χάσωκαι θα προσπαθήσω να ξεκινήσω τη σεζόν δυνατά, όπως πέρυσι, με μια θέση στο βάθρο. Θα είναι σημαντικό τόσο για τους βαθμούς, όσο και για την εμπιστοσύνη ενόψει των επόμενων αγώνων. Οι αντίπαλοί μας θα είναι δυνατοί, αλλά θεωρώ ότι έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε τον Τίτλο και πάλι", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Sykes και Baz στην Almeria

« Προηγούμενο άρθρο

O Παπαπαύλου στην Ολλανδία στο M250JC!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα