• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Sykes και Baz στην Almeria
Ολοκληρώθηκε το διήμερο τεστ
Νέα 20/01/2014 - 11:20

Ο Tom Sykes παρουσιάστηκε πολύ ευχαριστημένος μετά την επιστροφή του στη δράση, καθώς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ολοκλήρωσε το διήμερο τεστ της ομάδας στην Almeria. Ο Sykes - μαζί με τον ομόσταυλό του Loris Baz - είχαν την ευκαιρία (για πρώτη φορά μετά τη χειμερινή απαγόρευση των δοκιμών) να τεστάρουν τη νέα τους μοτοσυκλέτα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε συνολικά 116 γύρους, στο διάστημα των δυο ημερών, με τον Βρετανό να γράφει καλύτερο χρόνο στο 1:34 με αγωνιστικά ελαστικά. Ο Loris Baz έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο, αλλά με πίσω ελαστικό που χρησιμοποιούν στις κατατακτήριες δοκιμές.

 

"Το τεστ πήγε καλά και όλες οι προγραμματισμένες δουλειές που είχαμε να κάνουμε, ολοκληρώθηκαν", σχολίασε ο Sykes, ο οποίος θα βρεθεί και πάλι στην πίστα για δοκιμές στην Jerez, λίγο πριν τον εναρκτήριο γύρο του Πρωταθλήματος στην Αυστραλία. "Αξιολογήσαμε τα πάντα και ήταν όλα θετικά. Την τελευταία ημέρα κάναμε πάνω από 80 γύρους και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Προσωπικά ήμουν κρυωμένος και δεν είμαι στο 100%, πάντως η Ninja ZX-10R δούλεψε εξαιρετικά".

 

"Καταφέραμε να γράψουμε καλούς χρόνους και αξιολογήσαμε μερικά πράγματα που θέλαμε κι έτσι είμαστε λίγο πιο έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα στο Phillip Island. Πλέον ανυπομονώ για το επόμενο τεστ στην Jerez", πρόσθεσε.

 

Ο LorisBaz - με αγωνιστικά ελαστικά - έκανε 1:34,5 και ήταν και αυτός ευχαριστημένος με την απόδοσή του. "Ήταν καλό το τεστ. Θέλαμε να δοκιμάσουμε πολλά πράγματα, που τα είχαμε δοκιμάσει εδώ την προηγούμενη φορά. Θέλαμε την επιβεβαίωση. Η συνολική αίσθηση της μοτοσυκλέτας είναι καλή. Είμαι πολύ χαρούμενος με το τεστ, ειδικά σ' αυτή την πίστα που είναι μια από τις πιο δύσκολες για εμένα".

 

"Είναι μικρή και αργή, αλλά βελτιώθηκα πάνω από τρία δευτερόλεπτα στο γύρο, σε σύγκριση με την τελευταία φορά που ήμουν εδώ! Παράλληλα, μας βοήθησαν και αυτά που βρήκαμε στην Jerez. Τώρα έχουμε την παρουσίαση, μετά άλλο ένα τεστ στην Jerez και μετά πάμε Αυστραλία", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Jarvis: Ο Jorge θα μείνει μαζί μας!

« Προηγούμενο άρθρο

Αρνείται τα πάντα ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα