• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: Ο Jorge θα μείνει μαζί μας!
"Δεν είναι αλήθεια αυτά που ακούγονται"
Νέα 20/01/2014 - 12:10

Με εμφατικό τρόπο, το αφεντικό της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha, Lin Jarvis, αρνήθηκε τις οποιεσδήποτε φήμες περί υπογραφής του Jorge Lorenzo στην Ducati για το 2015. Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκινήσει το πρώτο επίσημο τεστ της νέας χρονιάς, ωστόσο το 2014 σηματοδοτεί το τέλος των συμβολαίων όλων των μεγάλων ονομάτων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κάτι που πυροδότησε και τις πρόσφατες φήμες περί συμφωνίας ανάμεσα σε Lorenzo και Ducati.

 

Μετά την παρουσίαση των νέων χρωμάτων της YZR-M1 του 2014, ο ίδιος ο Jorge έσπευσε να καθησυχάσει τους οπαδούς του γιαπωνέζου κατασκευαστή, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει καμμία συμφωνία ανάμεσα στον ίδιο και τους κόκκινους του Borgo Panigale. Το αυτό επανέλαβε και ο Lin Jarvis. "Δεν νομίζω ότι ο Jorge έχει υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία με την Ducati. Αν θα του κάνουν προσφορά; Ενδεχομένως. Ωστόσο για την ώρα δεν είναι αλήθεια οι φήμες που ακούγονται κι ευελπιστώ ότι ο Jorge θα μείνει μαζί μας και στο μέλλον".

 

Ο Lorenzo επανέλαβε, άλλωστε, την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Yamaha, τονίζοντας ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του πάνω στην αγαπημένη του M1. Η αξία του Lorenzo είναι εγνωσμένη και οι άνθρωποι της Yamaha - ειδικά μετά και τις περσινές του εμφανίσεις - θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Ο Ισπανός κέρδισε οχτώ αγώνες πέρυσι - τους περισσότερους από κάθε άλλον - ενώ οι 330 βαθμοί που συγκέντρωσε, αποτελούν ρεκόρ για αναβάτη που δεν παίρνει τον Τίτλο! Τη τεράστια σημασία του Jorge για την Yamaha, τόνισε και ο Wilco Zeelenberg: "Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε τον Jorge. Είμαστε εντυπωσιασμένοι με τις εμφανίσεις του. Του δείχνουμε μεγάλο σεβασμό και ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι νούμερο ένα στη λίστα μας. Βέβαια και οι άλλοι κατασκευαστές ξέρουν τις τεράστιες δυνατότητές του. Δεν θα ήθελα όμως σε καμμία περίπτωση να τον δω να φεύγει από την Yamaha!"

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Η FIM για την Bimota

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Sykes και Baz στην Almeria

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα