• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ο Jorge στην Ducati το 2015;
Κάτι τέτοιο δεν θα με επηρέαζε στο ελάχιστο!
Νέα 21/01/2014 - 10:19

Λίγους μήνες πριν το ντεμπούτο του με την Ducati στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Cal Crutchlow προπονείται σκληρά στην Καλιφόρνια, προετοιμαζόμενος για τα επόμενα τεστ αλλά και τον πρώτο γύρο της σεζόν στο Κατάρ.

 

Ο Βρετανός σταρ της Ducati, μίλησε στο επίσημο site του Πρωταθλήματος για τις σκέψεις του, το γάμο του, την εξέλιξη της Ducati και τις πρόσφατες φήμες που αφορούν στο μέλλον του φίλου του και αντιπάλου του στις πίστες, Jorge Lorenzo.

 

"Δυο εβδομάδες μετά τον τελευταίο αγώνα στη Βαλένθια, πήγαμε στην Καλιφόρνια όπου και περάσαμε τον χειμώνα", εξήγησε ο Crutchlow. "Στις αρχές Ιανουαρίου τελέσαμε το γάμο μας και ήταν μια τέλεια ημέρα για εμάς! Για μένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς και είμαστε χαρούμενοι για το μέλλον".

 

Στη συνέχεια μίλησε για την προπόνησή του: "Δεν υπάρχουν και πολλά να κάνεις από το τρέξιμο και το ποδήλατο. Δεν μπορώ να πάω στο γυμναστήριο, διότι από τη στιγμή που το κάνω θα βάλω μυς και θα αποκτήσω βάρος. Είναι προφανές ότι οι αναβάτες με λιγότερα κιλά έχουν το πλεονέκτημα στο MotoGP κι έτσι πρέπει να προσέχω, καθώς ήδη είμαι ένας με τα περισσότερα κιλά!"

 

"Όσο μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να χάσεις βάρος. Το ποσοστό λίπους στο σώμα μου αυτή τη στιγμή, είναι περίπου στο 8% που είναι τέλειο για να ταξιδεύεις και να αγωνίζεσαι στο MotoGP. Κάνω ό,τι μπορώ και είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάνω. Έχω πολλούς φίλους που έρχονται εδώ στην Καλιφόρνια για προπόνηση...".

 

Σε λίγες ημέρες θα διεξαχθεί το πρώτο επίσημο τεστ του 2014 και αναφορικά με την εξέλιξη της νέας του μοτοσυκλέτας, ο Crutchlow πρόσθεσε: "Το πρώτο τεστ θα έχει διερευνητικό χαρακτήρα, ειδικά όταν έχεις τόσο χρόνο να βρεθείς πάνω στη μοτοσυκλέτα. Οι τρεις ημέρες στην Μαλαισία δεν θα είναι εύκολες κι έτσι πρέπει να είσαι και πάλι σε φόρμα για να οδηγήσεις".

 

"Μόλις πριν λίγο έκλεισα το τηλέφωνο με τον Gigi (σ.σ. Dall'Igna). Η διαρκής επικοινωνία έχει τεράστια σημασία. Μιλάω και με τον Daniele Romagnoli πολύ συχνά, ώστε να είμαι ενήμερος για το τι γίνεται. Όσο για τα νέα με την "OPEN" κατηγορία, δεν έχω καμμία ενημέρωση. Έτσι, απ' όσο τουλάχιστον ξέρω, οδηγώ μια MotoGP μοτοσυκλέτα για την Ducati".

 

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί ότι έχουν βάση τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τον Jorge Lorenzo να έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ducati - παρά το ότι τόσο ο Ισπανός όσο και η Yamaha το έχουν διαψεύσει - ο Crutchlow αποκρίθηκε: "Θεωρώ ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σ' αυτό. Όπως είπε και ο Jorge, κάθε κατασκευαστής θα θέλει να μιλήσει μαζί του. Φυσικά και ο Lin (σ.σ. Jarvis) θα αρνηθεί κάτι τέτοιο, διότι θέλει να τον κρατήσει. Ελπίζω να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον του".

 

"Η πρόκληση θα ήταν πολύ μεγάλη, αν ερχόταν στην Ducati, αλλά δεν ξέρω τίποτα προσωπικά γι' αυτό. Αυτοί που ξέρουν σίγουρα περισσότερα, είναι τα αφεντικά των κατασκευαστών. Φυσικά και ο Jorge θα το αρνηθεί, καθώς πρώτα θα θέλει να διαπραγματευτεί με τον κατασκευαστή που είναι τώρα. Αν ερχόταν στην Ducati το 2015, αυτό δεν θα με επηρέαζε στο ελάχιστο, αν και οπωσδήποτε θα έφερνε μαζί του πολλή πληροφόρηση και πάρα πολύ ταχύτητα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Το MotoGP στα χιόνια!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Η FIM για την Bimota

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα