• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το MotoGP στα χιόνια!
Marquez-Smith-Rabat ταξίδευσαν στην Ανδόρρα
Νέα 21/01/2014 - 11:06

Μερικοί από τους αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ταξίδευσαν στην πίστα Grandvalira στην Ανδόρρα και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στους αγώνες στον πάγο, στο GSeries BPA, το περασμένο Σ/Κ.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez, ο Bradley Smith και ο αναβάτης της Moto2, Tito Rabat, ήταν ανάμεσα σ' αυτούς που βρέθηκαν σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, για να αγωνιστούν στον πάγο. Ο Marquez μάλιστα, ήταν ένας από αυτούς που μπλέχτηκαν σε μια μεγάλη σύγκρουση με πολλά αυτοκίνητα!

 

"Ήταν τελείως τρελό!" σχολίασε ο μικρός με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο. "Κάποιος είχε ένα ατύχημα και σηκώθηκε η κόκκινη σημαία. Μετά την επανεκκίνηση, είχα μια σύγκρουση με τον Tito στην πρώτη στροφή και ακολούθησαν πολλοί άλλοι! Τα πράγματα ήταν τόσο δύσκολα με το χιόνι! Το διασκεδάσαμε πολύ όμως και αυτό είναι που έχει σημασία!"

 

Το κοινό, αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες, έδωσε το παρόν και αποζημιώθηκε ιδιαίτερα από μια ωραία μονομαχία ανάμεσα στα αδέλφια Espargaro (βλ. 1η φωτό) που είχαν πανομοιότυπα αυτοκίνητα στη διάθεσή τους, με κινητήρα στα 1300cc. "Η δουλειά μου είναι με τις μοτοσυκλέτες και είμαι καλύτερος στους δυο τροχούς, αλλά όποτε μου δίνεται η ευκαιρία αγωνίζομαι με αυτοκίνητα γιατί μ' αρέσουν", δήλωσε ο Aleix. "Οι δυο τροχοί είναι τόσο διαφορετικοί από τους τέσσερεις. Έκανε πάντως πολύ κρύο! Η θερμοκρασία ήταν στους -10 και -12 βαθμούς, αλλά πριν δυο χρόνια είχε φτάσει στους -22! Απίστευτο! Προσπαθούσα να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στο αμάξι, που έκανε ζέστη!"

 

Το ίδιο ενθουσιασμένος με την εμπειρία αυτή, ήταν και ο Pol Espargaro, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να κοντράρει τον αδερφό του στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, πάνω στη σέλα μιας Yamaha Tech 3. "Ήταν ωραία που βρέθηκα εδώ, αγωνιζόμενος με αυτοκίνητα εναντίον του Aleix. Δεν είναι εύκολο και σίγουρα είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνουμε συνήθως. Ο πάγος γλίστραγε πολύ και ήταν δύσκολο να ελέγξεις το αυτοκίνητο, αλλά το διασκεδάσαμε πολύ!"

 

Στο τέλος του Σ/Κ, ο καλύτερος από τους εκπροσώπους του MotoGP ήταν ο Marc Marquez, ο οποίος τερμάτισε τρίτος παρά τη σύγκρουση που είχε στον τελευταίο αγώνα.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Portimao Test

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ο Jorge στην Ducati το 2015;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα