• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Αντίστροφη μέτρηση για την Kawasaki!
Αύριο η παρουσίαση της ομάδας στην Βαρκελώνη
Νέα 29/01/2014 - 12:43

Η Πρωταθλήτρια ομάδα των SBK, Kawasaki, ετοιμάζεται για την επίσημη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας του 2014, που θα γίνει αύριο στην Βαρκελώνη. Ο Βρετανός Tom Sykes έκανε μια καταπληκτική περσινή σεζόν και κατέκτησε το Πρωτάθλημα με εννέα νίκες και φέτος ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον Τίτλο του. Μαζί του θα είναι και πάλι ο Loris Baz, ο νεαρός ταλαντούχος Γάλλος αναβάτης.

 

Στην παρουσίαση, που θα λάβει χώρα κοντά στα κεντρικά της ομάδας στην Βαρκελώνη, θα είναι μαζί τους και ο David Salom, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του μια EVO Kawasaki για το 2014. Ο Biel Roda, ο Marketing Manager της KRT, σχολίασε: "Στις 30 Ιανουαρίου θα παρουσιάσουμε την Kawasaki Racing Team για το 2014, λιγότερο από ένα μήνα προτού ξεκινήσει η νέα σεζόν στο Phillip Island".

 

"Την Πέμπτη θα αποκαλύψουμε τα σχέδιά μας για το 2014, που έχουν ήδη δρομολογηθεί από την επόμενη ημέρα που πανηγυρίσαμε τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με τον Tom Sykes. Οι αναβάτες μας έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα σε δοκιμές και οι μηχανικοί, τεχνικοί και managers δουλεύουν σκληρά σε Ευρώπη και Ιαπωνία, ώστε να ξεκινήσουμε δυνατά το 2014", πρόσθεσε.

 

"Οι προσδοκίες φέτος θα είναι πολύ ψηλές, μιας και είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να υπερασπιστούμε τον Τίτλο. Στην παρουσίαση της Πέμπτης, θα έχουμε και τη δυνατότητα να εξηγήσουμε στους χορηγούς της ομάδας μας, στους δημοσιογράφους και στους φίλους μας, το σκεπτικό πίσω από το εγχείρημά μας στην EVO κατηγορία. Ο David Salom, μαζί με τους μηχανικούς του, θα έχουν την ευθύνη εξέλιξης της Ninja ZX-10R στη νέα αυτή κατηγορία", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

O Hanika προπονείται στην Ισπανία

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ο Redding μιλά για το MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα