• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Hanika προπονείται στην Ισπανία
Για το ντεμπούτο του στην Moto3
Νέα 29/01/2014 - 14:13

Ο Karel Hanika διάλεξε την Ισπανία για να περάσει το χειμώνα και παράλληλα να προπονείται για το ντεμπούτο του στη μικρή κατηγορία, ως νικητής στο Red Bull MotoGP Rookies Cup.

 

Ο Τσέχος αναβάτης επέδειξε αξιοζήλευτη ταχύτητα και σταθερότητα πέρυσι, κερδίζοντας στους μισούς από τους 14 αγώνες, ενώ τερμάτισε δεύτερος σε όλους τους άλλους αγώνες που τερμάτισε! Ο Hanika, που ολοκλήρωσε 72 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο στη βαθμολογία, θα γίνει 18 χρονών περίπου μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος στο Κατάρ.

 

"Ελπίζω να προετοιμαστώ καλά", σχολίασε. "Ευελπιστώ να πάρουμε μερικά καλά αποτελέσματα και θα βάλω τα δυνατά μου για να το καταφέρω. Προπονούμαι εδώ στην Ισπανία με το φίλο μου, κάνοντας ό,τι το καλύτερο για τη νέα χρονιά. Πέρυσι έκανα καλούς αγώνες. Πήρα πολλές νίκες και βάθρα. Διασκέδαζα στον κάθε αγώνα. Υπήρχαν οι στιγμές που έπεσα ή είχα πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα, αλλά αυτά είναι στο παιχνίδι...".

 

Να σημειωθεί ότι ο θεσμός του Red Bull Rookies Cup υπάρχει από το 2007 και η διαφορά με την οποία κέρδισε πέρυσι ο Τσέχος το Πρωτάθλημα, είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής.

 

Επόμενο άρθρο »

Suppo: Ο Marc είναι όπως ο Valentino!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Αντίστροφη μέτρηση για την Kawasaki!

Χορηγοί