• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Simoncelli στους θρύλους του MotoGP!
Θα είναι ο 21ος στη σχετική λίστα
Νέα 03/02/2014 - 16:24

Ο Marco Simoncelli, ο Ιταλός που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του το 2011, θα ανακηρυχθεί Θρύλος του MotoGP, ο 21ος αναβάτης που προστίθεται στη σχετική λίστα. Ήταν 23 Οκτωβρίου του 2011, όταν ο Simoncelli έχανε τη ζωή του ύστερα από ένα τραγικό ατύχημα στο δεύτερο μόλις γύρο του GP της Μαλαισίας, μια εβδομάδα μετά την Αυστραλία, όπου και είχε πάρει τη δεύτερη θέση.

 

Ο χαρισματικός Ιταλός, με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα που μαγνήτιζε τους περισσότερους στα paddock του αθλήματος, είχε ανακηρυχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2008 στα 250cc. Δυο χρόνια αργότερα θα ανέβαινε στη μεγάλη κατηγορία και ήδη από τη δεύτερή του σεζόν έδειχνε τα διαπιστευτήριά του, κερδίζοντας δυο βάθρα και δυο pole positions.

 

Η ανακήρυξή του ως Θρύλου του MotoGP, θα λάβει χώρα φέτος στο GP του Mugello και ο αείμνηστος Ιταλός, θα προστεθεί στη λίστα μαζί με τους Giacomo Agostini, Mick Doohan, Geoff Duke, Wayne Gardner, Mike Hailwood, Daijiro Kato, Eddie Lawson, Anton Mang, Angel Nieto, Wayne Rainey, Phil Read, Jim Redman, Kenny Roberts, Jarno Saarinen, Kevin Schwantz, Barry Sheene, Freddie Spencer, John Surtees, Casey Stoner και Carlo Ubbiali.

 

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος του Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Συμφωνία ανάμεσα σε Fiat-Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα