• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συμφωνία ανάμεσα σε Fiat-Yamaha
Και νέοι χορηγοί η SuisseGas και η Eurasian Bank!
Νέα 03/02/2014 - 15:49

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha και η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία Fiat, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για το 2014 στο MotoGP, ύστερα από επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγες ώρες πριν την έναρξη του τεστ στην Μαλαισία.

 

Η ιστορία συνεργασίας ανάμεσα στον Όμιλο από το Τορίνο και στον γιαπωνέζο κατασκευαστή είναι μεγάλη και πλέον ανανεώνεται για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Η συγκεκριμένη συμφωνία αφορά στο brand Fiat Professional, στα επαγγελματικά δηλαδή οχήματα της εταιρείας. Το logo "Fiat Professional" θα κοσμεί τις ζελατίνες των Μ1 των Rossi και Lorenzo και θα είναι ο επίσημος προμηθευτής της ιαπωνικής ομάδας για το 2014.

 

Επιπροσθέτως, η Fiat θα παραχωρήσει οχήματά της στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha σε όλους τους φετινούς αγώνες Πρωταθλήματος, ενώ άλλα αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα για το διοικητικό προσωπικό της Yamaha Motor Racing στην Ιταλία, καθ΄ολη τη διάρκεια του 2014.

 

Παράλληλα, η Yamaha ανακοίνωσε και τη συμφωνία με νέο χορηγό, για τα επόμενα δυο χρόνια: την SuisseGas. Το logo της Ελβετικής εταιρείας θα είναι φανερό όλη τη σεζόν πάνω στην Μ1. Επίσης νέος χορηγός, ο πρώτος από το Καζακστάν που μπαίνει στο MotoGP, είναι η Eurasian Bank, που βρίσκεται στο πάνω μέρος του φέρινγκ!

Ωστόσο, όπως φαίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες, υπάρχει το κενό του βασικού χορηγού στο φέρινγκ, ένα κενό που αναμένεται - αν όλα πάνε καλά - να καλυφθεί από την

Movistar (περισσότερα εδώ).

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Simoncelli στους θρύλους του MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Αποκαλυπτήρια για EVO Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα