• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Γλιστρώντας την RCV1000R!
Τώρα νοιώθω πιο άνετα πάνω της
Νέα 10/02/2014 - 11:40

Ο Scott Redding ολοκλήρωσε το πρώτο του πραγματικό τεστ στο MotoGP, την περασμένη εβδομάδα στην πίστα της Sepang. Άλλωστε, όταν έκανε το ντεμπούτο του πάνω στην RCV1000R τον Νοέμβριο στην Βαλένθια, ταλαιπωρούνταν από τον τραυματισμό του στον καρπό.

 

Πλέον ο 21χρονος άσος είναι σχεδόν στο 100% και ολοκλήρωσε 163 γύρους στην Μαλαισία, με καλύτερο χρόνο στα 2:02.833, που του έδωσε την 21η θέση. Ο Redding ήταν 3,3δ πίσω από την κορυφή και 1,3δ από την ταχύτερη RCV1000R του Nicky Hayden.

 

"Μαθαίνω πως να γλιστράω τη μοτοσυκλέτα και σε γενικές γραμμές νοιώθω πιο άνετα τώρα, όταν την οδηγάω", δήλωσε ο Βρετανός. "Δυστυχώς την τελευταία ημέρα οι συνθήκες της πίστας δεν μου επέτρεψαν να βελτιώσω το χρόνο μου, ωστόσο είμαι χαρούμενος με το πως εξελίχθηκε το πρώτο μου τεστ".

 

"Πιο μετά θα επιστρέψουμε στην Sepang για άλλες τρεις ημέρες δοκιμών και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην ανάρτηση και στα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας, ειδικά στο traction control". Να θυμίσουμε ότι το δεύτερο τεστ στην Μαλαισία ξεκινά την 26η Φεβρουαρίου, ενώ τη σχετική αντίστροφη μέτρηση μπορείτε να βλέπετε στο πάνω μέρος της σελίδας μας!

 

Επόμενο άρθρο »

Συνέντευξη με τον Dani Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα