• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιβεβαίωση για το νέο ελαστικό
Ένα βήμα πιο μαλακό από των εργοστασίων
Νέα 11/02/2014 - 10:39

Ένα από τα πλεονεκτήματα που θα απολαμβάνουν με τη νέα αγωνιστική χρονιά οι μοτοσυκλέτες που ανήκουν στην κατηγορία OPEN, θα είναι και το νέο μαλακό πίσω ελαστικό το οποίο κι επίσημα επιβεβαίωσε η Bridgestone.

 

"Από την οπτική μας, η απόδοση κάποιων μοτοσυκλετών της OPEN κατηγορίας είναι πραγματικά πολύ κοντά στις εργοστασιακές", εξηγεί ο Hiroshi Yamada (Bridgestone Motorsport Manager). "Έτσι,θέλαμε να παρέχουμε τα ίδια σε όλες τις μοτοσυκλέτες. Ωστόσο, η Dorna μας ζήτησε να δώσουμε ένα πλεονέκτημα στην OPEN κατηγορία".

 

"Ως εκ τούτου, για λόγους ασφαλείας, πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε πιο εκτεταμένη χρήση της heat resistant κατασκευής απ' ότι πέρυσι, κυρίως λόγω της δύναμης της OPEN κατηγορίας. Για πρώτη φορά, στο τεστ της Μαλαισίας, παρείχαμε σε όλους δοκιμαστικά ελαστικά - μαλακό και μεσαίο στην OPEN, μεσαίο και σκληρό στα εργοστάσια - με την heat resistant κατασκευή. Τα μπροστινά είναι όλα ίδια", πρόσθεσε.

 

Από την πλευρά του, ο Shinji Aoki - Διευθυντής του Τμήματος Εξέλιξης Ελαστικών - επιβεβαίωσε: "Φέτος, θα δώσουμε στην OPEN ένα κλικ πιο μαλακό πίσω σλικ, σε σχέση με τα εργοστάσια, και αυτό θεωρώ ότι θα συμβάλλει ώστε να έχουμε πολύ συναρπαστικούς αγώνες το 2014".

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Ικανοποίηση παρά τα προβλήματα

« Προηγούμενο άρθρο

Tmax club Hellas: Η κοπή της πίτας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα