• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tmax club Hellas: Η κοπή της πίτας
Η εκδήλωση ανέδειξε το ομαδικό και παρεϊστικο πνεύμα
Νέα 10/02/2014 - 16:04

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας: info@tmaxhellas.gr

Καμπαδέλλης Δημήτρης

Πρόεδρος Tmax Hellas Club.

 

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2014

 

Το Tmax club Hellas μαζί με τα μέλη του οργάνωσαν με επιτυχία την κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά στο στέκι τους, OASIS CAFÉ, το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014.

Όλη η εκδήλωση ανέδειξε το ομαδικό και παρεϊστικο πνεύμα το οποίο είναι η βάση του Tmax Hellas Club. Κατά την διάρκεια της βραδιάς ΟΛΑ τα μέλη του Tmax Hellas club είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να περάσουν καλά να δοκιμάσουν την τύχη τους για την εύρεση του φλουριού και να κερδίσουν ωραία και χρήσιμα δώρα.

Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της πίτας και τον τυχερό που του έπεσε το φλουρί όπως και την κλήρωση ωραίων δώρων προσφερόμενα από τους χορηγούς μας.

 

Δράττωντας την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας οι οποίοι είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν σε κάθε εκδήλωση και κίνηση μας. Χωρίς την υποστήριξη τους και τις προσφορές τους δεν θα μπορούσαμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Ευχαριστούμε λοιπόν, Mono-Moto Ελαστικα -Μοτοδυκτιο - Yamaha -ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΑΕ, Εμπόριo μοτοσυκλετών & αξεσουάρ -YAMAHA Delamanis Team , Συμβεβλημένο συνεργείο YAMAHA μοτοσυκλετών -Γκουζιβελακης - PADDOCK Συμβεβλημένο συνεργείο YAMAHA μοτοσυκλετών -Μπλαφας Tires & Wheels -SMPRINIS WASH AND GO -Μοtocosmos - Yamaha Service Αυλακιώτης -Δημητρης Διατσιδης-περιοδικό MOTOGP WORLD -Πιτσαρια Πανος Δριβιλας -Βαγγέλης Βαμβακακης επισκευες καλυματα σελων -CAR AUDIO & NAVIGATION SYSTEMS - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ -ΑΦΟΙ Σταματακη Yamaha Service -Patsis Jewellery -Moto-OK επισκευες καλυματα σελων -ENERGY CENTER KEΝΤΡΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ-ΡΟΛΟΓΙΑ-ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ) -Papastavrou Shop.

 

Σε αυτή την εκδήλωση το πνεύμα της παρέας και της μικρής κοινότητας όπως είναι το Tmax Hellas club υπογράμμισε ΞΑΝΑ την αξία αυτής της εκδήλωσης.

 

Επόμενο άρθρο »

Επιβεβαίωση για το νέο ελαστικό

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Την θέλω με 24 λίτρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα