• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Την θέλω με 24 λίτρα!
Εντυπωσιάστηκε με τον Aleix Espargaro
Νέα 10/02/2014 - 14:50

Είναι γνωστό ότι ο Valentino Rossi είναι ένας από τους προμάχους της περισσότερης βενζίνης και των λιγότερων ηλεκτρονικών, στις μοτοσυκλέτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP. Εν μέρει και τηρουμένων των αναλογιών, αυτό ακριβώς συμβαίνει με τις μοτοσυκλέτες OPEN της νέας κατηγορίας που φέτος κάνει το ντεμπούτο της!

 

Οι μοτοσυκλέτες αυτές έχουν πιο απλά ηλεκτρονικά και περισσότερο καύσιμο, σε σχέση με τις πρωτότυπες. Εν τω μεταξύ, ο Rossi και οι άλλοι εργοστασιακοί οδηγοί, θα αγωνίζονται με το πολύ πιο εξελιγμένο software στις μοτοσυκλέτες τους, αλλά κι ένα λιγότερο λίτρο καυσίμου στο ντεπόζιτο, σε σχέση με πέρυσι.

 

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, όταν ο Aleix Espargaro εντυπωσίαζε στην Μαλαισία πάνω στην FTR-Yamaha του, ο Valentino Rossi έδωσε τη δική του γνώμη για τη νέα κατηγορία. "Θεωρώ ότι η νέα κατηγορία έχει πολλές δυνατότητες. Ακόμα και στην προσομοίωση αγώνα, ο Espargaro ήταν πολύ γρήγορος", σχολίασε.

 

"Βασικά είναι και ο ίδιος και αυτό σημαίνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να οδηγεί τη μοτοσυκλέτα του στο όριο. Παράλληλα το περισσότερο καύσιμο και τα λιγότερα ηλεκτρονικά είναι καλή ιδέα για όλους", πρόσθεσε. Ερωτηθείς μάλιστα αν θα δοκίμαζε την Yamaha της OPEN κατηγορίας, αποκρίθηκε χαμογελώντας: "Νοιώθω ωραία στη μοτοσυκλέτα μου, αλλά θα την ήθελα με 24 λίτρα!".

 

Επόμενο άρθρο »

Tmax club Hellas: Η κοπή της πίτας

« Προηγούμενο άρθρο

Συνέντευξη με τον Marc Marquez

Χορηγοί