• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda CX-01
Ικανή για όλα!
Τεστ-Μοντέλα 12/02/2014 - 16:22

Η νέα HondaCX-01 είναι μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα που αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Auto Expo 2014 στην Ινδία και αντιπροσωπεύει το όραμα της Honda για τα μελλοντικά crossover που θα απευθύνονται κυρίως στο νεανικό κοινό.

 

Η εξέλιξη και η πρόοδος είναι συνεχής, με τους κατασκευαστές να ψάχνουν συνεχώς τρόπους να "παντρεύουν" τα πλεονεκτήματα διαφορετικών κατηγοριών, με κερδισμένο τον τελικό καταναλωτή. Στο πλαίσιο αυτό, η CX-01 της Honda σχεδιάστηκε ώστε να είναι μια μοτοσυκλέτα ικανή να βγάλει ασπροπρόσωπο τον ιδιοκτήτη της τόσο στους δρόμους, όσο και σε off-road περιπέτειες!

 

Η σύγχρονη τάση θέλει τους κατασκευαστές να σχεδιάζουν και να εξελίσσουν μοτοσυκλέτες που είναι σε θέση να παίζουν περισσότερους από έναν ρόλο και αυτό ακριβώς - σύμφωνα με τους γιαπωνέζους - κάνει η CX-01.

 

Η εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου μαγνητίζει το βλέμμα και είναι δηλωτική της αμφιδεξιότητας για την οποία υπερηφανεύεται. Δυστυχώς δεν υπάρχουν τεχνικά στοιχεία για τη νέα δημιουργία της Honda, ωστόσο από τις εικόνες βλέπουμε την εξαιρετικά λεπτή σιλουέτα της, που βοηθά στο να ανταπεξέρχεται άριστα σε συνθήκες υψηλής κίνησης, αλλά και την απόσταση από το έδαφος που σε προδιαθέτει να τη βγάλεις στο χώμα ή να κάνεις μια σύντομη βόλτα το Σ/Κ.

 

Στα χαρακτηριστικά του - όπως φαίνονται στις φωτογραφίες - το ανεστραμμένο πιρούνι, το διπλό τελικό της εξάτμισης, το μονό αμορτισέρ, ο προηγμένος πίνακας οργάνων και η δεσπόζουσα τεχνολογία LED. Ο κινητήρας δείχνει να είναι μονοκύλινδρος, χωρίς όμως τίποτα να μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά λόγω έλλειψης πληροφόρησης.

 

Στα highlights του μοντέλου ο κεντρικός προβολέας με τα προσεχτικά τοποθετημένα LED, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακά επιθετικό και άγριο! Η νέα αυτή μοτοσυκλέτα, αν και όποτε ξεκινήσει η παραγωγή της, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παράγεται στην Ινδία, για να κρατηθεί χαμηλά το κόστος, χωρίς να αποκλείεται να τη δούμε και από τα μέρη μας!

 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ninja Η2R!

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε: 2014 Honda NC750X & NC750D

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα