• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Είμαστε σαφώς σε καλό δρόμο!
Αξιολόγησε θετικά την πορεία των χειμερινών δοκιμών
Νέα 10/03/2014 - 13:44

Ο Bradley Smith ολοκλήρωσε με επιτυχία, την Κυριακή, τις δοκιμές στην πίστα Losail του Κατάρ. Ο Βρετανός προετοιμάστηκε όσο το δυνατόν καλύτερα - καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα - για να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στον πρώτο αγώνα του 2014, της δεύτερης χρονιάς του στη μεγάλη κατηγορία (MotoGP).

 

Ο Smith δοκίμασε διαφορετικά set-up για την Yamaha YZR-M1 κι έφυγε από την πίστα του Κατάρ βέβαιος για τον εαυτό του, έχοντας γράψει τον τρίτο καλύτερο χρόνο συνολικά. Χτες, τελευταία ημέρα των δοκιμών, ο οδηγός της Tech 3 ολοκλήρωσε ορισμένες μικρές αλλαγές στη γεωμετρία της μοτοσυκλέτας του, αλλά είχε ένα μικρό ατύχημα στην αρχή της προσομοίωσης του αγώνα στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας. Ευτυχώς ο νεαρός Βρετανός αναβάτης δεν τραυματίστηκε και ολοκλήρωσε συνολικά 55 γύρους.

 

"Είμαι ευχαριστημένος, εν γένει, με το πως εξελίχθηκε ο χειμώνας για εμάς", σχολίασε. "Αποφασίσαμε να κάνουμε μια προσομοίωση αγώνα στις 10 το πρωί της Κυριακής, που πιστεύαμε ότι ήταν η καλύτερη ώρα για να συγκριθεί μ' ένα Σ/Κ αγώνων. Κάναμε κάποιες αλλαγές στα μέσα περίπου της ημέρας και ήμουν σε θέση να ξαναμπώ με τα ίδια λάστιχα τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά. Αισθάνομαι ευχαριστημένος με ό,τι έχουμε κατορθώσει και αυτό σημαίνει πως είμαστε σαφώς στο σωστό δρόμο. Το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσουμε σε κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις. Η έρημος είναι πάντα απρόβλεπτη, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε κάνει πολλούς καλούς γύρους και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος ενόψει του πρώτου γύρου", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Τα Mobster Pit bike και η Petsas Bros...

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενος ο Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα