• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε πελάγη ευτυχίας ο A. Espargaro!
Edwards: Κάναμε ένα βήμα μπροστά
Νέα 10/03/2014 - 14:38

Ο Aleix Espargaro ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, φέρνοντας την Forward-Yamaha του στην πρώτη θέση. Ο Ισπανός συνέχισε τη δουλειά που είχε ξεκινήσει στην Μαλαισία, εστιάζοντας κυρίως στο set-up της μοτοσυκλέτας του για την πίστα του Κατάρ, μιας κι εκεί θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της φετινής σεζόν.

 

Ο αναβάτης της NGM Forward ήταν πολύ δυνατός σε απόλυτο χρόνο, αλλά αυτή τη φορά έκανε και μια εξαιρετική προσομοίωση αγώνα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα δέκα περίπου ημέρες πριν την έναρξη του πρώτου γύρου! "Είμαι πραγματικά χαρούμενος... ήμουν γρήγορος στον ένα γύρο, αλλά κατάφερα κι είχα πολύ δυνατό ρυθμό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, διότι στην προσομοίωση αγώνα είχα παρόμοιους χρόνους με αυτούς που έκανε ο Jorge Lorenzo όταν κέρδιζε πέρυσι τον αγώνα! Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και ανυπομονώ για τον πρώτο αγώνα", σχολίασε ο A. Espargaro, ο καλύτερος χρόνος του οποίου ήταν στο 1:54.874, λίγο κάτω από δυο δέκατα από το χρόνο που χάρισε στον Jorge Lorenzo την pole position στο Κατάρ πέρυσι (1:54.714).

 

Θετικό ήταν το τριήμερο τεστ στο Κατάρ και για τον Colin Edwards, με τον Αμερικανό να έχει ως καλύτερο χρόνο του, το 1:55.978. "Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τις τρεις τελευταίες ημέρες. Βελτίωσα τους χρόνους μου αλλά και την αίσθησή μου πάνω στην μοτοσυκλέτα. Δουλέψαμε κυρίως στα ηλεκτρονικά και το feedback που πήραμε ήταν θετικό. Κάναμε ένα βήμα μπροστά, αλλά έχουμε ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Νοιώθω άνετα με τη μοτοσυκλέτα και ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν", δήλωσε ο Τεξανός.

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati MotoGP: Συγκρατημένη αισιοδοξία

« Προηγούμενο άρθρο

Τα Mobster Pit bike και η Petsas Bros...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα