• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati θα πουλά OPEN μοτοσυκλέτες!
Στόχος να μπορεί να το κάνει το 2015
Νέα 12/03/2014 - 17:09

Η Ducati έχει στα άμεσα σχέδιά της να προσφέρει προς πώληση σε ιδιωτικές ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, μοτοσυκλέτες που θα υπάγονται στην κατηγορία OPEN. Αυτό αποκάλυψε ο Gigi Dall'Igna, ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, στη συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στο Audi Forum λίγο πριν την αποκάλυψη των νέων χρωμάτων των GP14.

 

"Έχουμε κατά νου να εξελίσσουμε και να πουλάμε στις ομάδες, ελπίζω γρήγορα μέχρι το 2015, μια μοτοσυκλέτα που δεν θα κοστίζει παραπάνω από τον ανταγωνισμό", δήλωσε ο Gigi. Η Yamaha μισθώνει μια περσινή Μ1 με μικρές αλλαγές, ενώ η Honda πουλά την RCV1000R που βασίζεται στην RC213V αλλά διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από την Πρωταθλήτρια μοτοσυκλέτα του 2013. Το κόστος των δυο, ανέρχεται στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

 

Η Ducati διαλέγει λοιπόν να ακολουθήσει τα χνάρια της Honda, πουλώντας την OPEN Desmosedici, κάτι που σημαίνει όμως ότι πουλά και την τεχνολογία της μοτοσυκλέτας, με τις ιδιωτικές ομάδες που θα την αποκτήσουν να μπορούν κι αυτές - στο μέλλον - να προχωρήσουν σε μια αγοραπωλησία.

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "Ξεκούραση 6χρονου"

« Προηγούμενο άρθρο

Πουλήθηκε η Goldfinger

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα