• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πουλήθηκε η Goldfinger
Η πιο ακριβή μοτοσυκλέτα του κόσμου!
Νέα 12/03/2014 - 16:38

Δεν είναι πολλά αυτά τα πράγματα που μας εκπλήσσουν, ωστόσο όταν έχεις μια ολόχρυση μοτοσυκλέτα να πωλείται για 800.000€... ε, είναι κάτι που δεν το βλέπεις κάθε ημέρα και μας κάνει πραγματικά να αναρωτιόμαστε τι κάνουν οι πλούσιοι με τα λεφτά τους.

 

Η Uffe Lauge Jensen, εταιρεία του Lauge Jensen εκ Δανίας προερχόμενη, πούλησε ενδεχομένως την πιο ακριβή μοτοσυκλέτα που έχει κατασκευαστεί ποτέ! Το μοντέλο δεν διέθετε κάποια εξωγήινη τεχνολογία και δεν αποτελεί κάποιο μηχανολογικό θαύμα. Αντιθέτως, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι έχει κατασκευαστεί από χρυσό 24 καρατίων, ενώ είναι διακοσμημένη με 250 διαμάντια!

 

Είναι χειροποίητη, έχει σέλα από δέρμα κροκόδειλου και πάνω από 850 μέρη της είναι επιχρυσωμένα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η εταιρεία από την Δανία αναλαμβάνει κατασκευή μοτοσυκλετών μετά από ειδική παραγγελία. Αυτό δεν έγινε αυτή τη φορά, με τον Δανό ιδιοκτήτη της εταιρείας να προχωρά στην κατασκευή της χωρίς να έχει από πριν έτοιμο αγοραστή.

 

Η μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε σε ειδικά φυλασσόμενο χώρο στο Ντουμπάι και στο Μονακό, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό! Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί πολύ γρήγορα εκείνος που διέθεσε το μυθικό ποσό των 800.000€ για να την κάνει δική του! Ο LaugeJensen αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του.

 

Η επιτυχία αυτή δεν αρκεί όμως στον Δανό επιχειρηματία. Όπως αποκάλυψε, δουλεύει σε μια καινούργια μοτοσυκλέτα η αξία της οποίας μπορεί εύκολα να αγγίξει το 1 εκατομμύριο Ευρώ! Δεν ήθελε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες, τονίζοντας μόνο ότι "...θα έχει πολλούς πολύτιμους λίθους και διαμάντια. Μιλάμε για πολύ άγριες καταστάσεις".

 

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati θα πουλά OPEN μοτοσυκλέτες!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Πλαίσιο και ηλεκτρονικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα