• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Με οδηγό το 2013!
Ανυπομονώ να οδηγήσω την GP14 στο Τέξας!
Νέα 08/04/2014 - 09:54

Έχοντας μια πολύ καλή παρουσία, πέρυσι στην πίστα του Τέξας, ο Cal Crutchlow ανυπομονεί να οδηγήσει τη νέα του μοτοσυκλέτα - την GP14 - στην αμερικάνικη πίστα!

 

Ο Βρετανός είχε καταφέρει πέρυσι να φέρει την Yamaha Tech3 του στην τέταρτη θέση, τόσο στις κατατακτήριες δοκιμές, όσο και στον αγώνα, μένοντας πίσω μόνο από τους Marquez, Lorenzo και Pedrosa.

 

Εδώ να σημειώσουμε, ότι οι οδηγοί της εργοστασιακής Honda και οι αντίστοιχοι της Yamaha είχαν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές στη συγκεκριμένη πίστα πέρυσι, λίγο πριν τη διεξαγωγή του αγωνιστικού Σ/Κ. "Ανυπομονούμε για τον αγώνα στο Austin, διότι ήταν μια πίστα όπου τα πήγα καλά εκεί πέρυσι", σχολίασε ο Βρετανός άσος.

 

"Χωρίς να κάνω δοκιμές εκεί και πήραμε μια πολύ καλή τέταρτη θέση κι έτσι πραγματικά ανυπομονώ να οδηγήσω την GP14 εκεί". Στον προηγούμενο γύρο, ο Crutchlow πήρε την έκτη θέση την Κυριακή, αν και δεν απέφυγε τις πτώσεις και τα ηλεκτρονικά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του στον αγώνα.

 

"Τα παιδιά δούλεψαν στο 100% μετά τις πτώσεις μου! Μπορεί ο αγώνας να ήταν απογοητευτικός μιας και είχαμε ηλεκτρονικά προβλήματα, αλλά ήταν καλό που καταφέραμε να πάρουμε την έκτη θέση", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Συνέντευξη με τον Pol Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Η Κολομβία είναι τρελή για MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα