• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Αν και η επιτάχυνση θα μας πονέσει
Οι πολλές αλλαγές στην κατεύθυνση ταιριάζουν στην Honda!
Νέα 08/04/2014 - 12:37

Με πολλά σημεία όπου απαιτείται δυνατή επιτάχυνση, για να μην μιλήσουμε για τη μεγαλύτερη ευθεία (1,2χλμ) στο ημερολόγιο αγώνων του Πρωταθλήματος MotoGP, ο επόμενος γύρος στο Austin θα είναι ενδεχομένως μια τραυματική εμπειρία για την αδύναμη RCV1000R του Nicky Hayden.

 

Η απόδοση του κινητήρα της OPEN Honda, είναι το βασικότερο θέμα που προβληματίζει όλους τους αναβάτες αυτών των μοτοσυκλετών και όχι μόνο τον Αμερικανό άσο της ομάδας του Aspar. Για την επιτάχυνση είναι δύσκολο να έχουμε στοιχεία, ωστόσο σε τελική ταχύτητα η μοτοσυκλέτα του Hayden έχανε από 15 έως και 20 χλμ/ώρα, σε σχέση με τις γρηγορότερες εργοστασιακές στο Κατάρ.

 

Στα θετικά, ο Αμερικανός εμφανίζεται ικανοποιημένος με την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας του και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί αυτό στα άλλα κομμάτια της πίστας. "Πάντα ένα GP στην πατρίδα σου είναι ιδιαίτερο και ανυπομονώ να βρεθώ εκεί, να δω όλους τους οπαδούς μου αλλά και να ξαναμπώ στην πίστα", σχολίασε ο Hayden.

 

"To Austin είναι μια ωραία πίστα, μια σύγχρονη εγκατάσταση, μεγάλη, ασφαλής και πλατιά! Ειλικρινά όμως, πέρυσι δεν τα κατάφερα και τόσο καλά και ειδικά στο πρώτο μισό της πίστας, δεν ήμουν τόσο γρήγορος. Αυτό φέτος θα αλλάξει και αν και γνωρίζω ότι η επιτάχυνση από τις αργές στροφές δεν θα είναι το δυνατό μας σημείο, οι πολλές αλλαγές στην κατεύθυνση ταιριάζουν σ' εμένα και στη μοτοσυκλέτα μου. Ελπίζω λοιπόν για ένα αποτέλεσμα που θα κάνει υπερήφανους τους συμπατριώτες μου", πρόσθεσε.

 

Πέρυσι, στον πρώτο αγώνα MotoGP που διεξήχθη στην πίστα του Τέξας, ο Nicky Hayden πήρε την ένατη θέση πάνω στην εργοστασιακή Ducati.

 

Επόμενο άρθρο »

"Μεγάλη αισιοδοξία" για Bautista!

« Προηγούμενο άρθρο

Συνέντευξη με τον Pol Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα