• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν είμαι 100% έτοιμος!
Ευτυχώς η πλειοψηφία των δύσκολων στροφών είναι αριστερές
Νέα 09/04/2014 - 10:18

Ο Marc Marquez έγραψε ιστορία την περασμένη χρονιά, καθώς έγινε ο νεαρότερος σε ηλικία αναβάτης που κερδίζει αγώνα στη μεγάλη κατηγορία, μετά το τέλος του γύρου στο Austin (2013). Στην πίστα αυτή, επιστρέφει φέτος ως ο μικρότερος σε ηλικία Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έχοντας ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το Πρωτάθλημα του 2014.

 

Η νίκη του στο Κατάρ γίνεται ακόμα περισσότερο εντυπωσιακή, αν αναλογιστούμε ότι ο 21χρονος αναβάτης της Repsol Honda είχε χάσει σχεδόν όλα τα χειμερινά τεστ, ενώ πονούσε εξαιτίας του τραυματισμένου του δεξιού ποδιού.

 

"Μετά το Κατάρ, έχω ρίξει το βάρος στην ενδυνάμωση του ποδιού μου και του σώματός μου, καθώς προετοιμάζομαι για τον αγώνα στο Κατάρ αυτή την εβδομάδα", σχολίασε. "Αυτή η η πίστα είναι ανάμεσα στις αγαπημένες μου κι έκανα καλό αγώνα εδώ πέρυσι, όταν και κατάφερα να πάρω την πρώτη μου νίκη στη μεγάλη κατηγορία".

 

"Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει και πως θα έχει η κατάσταση με τους νέους κανονισμούς φέτος, αλλά όπως και να 'χει εμείς θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Ευτυχώς η πλειοψηφία των δύσκολων στροφών είναι αριστερές εκεί, κάτι που διευκολύνει τα πράγματα για το πόδι μου καθώς δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος", πρόσθεσε.

 

Στο ντεμπούτο της COTA (Circuit of the Americas) στο ημερολόγιο αγώνων, πέρυσι, ο Marc Marquez κυριάρχησε απόλυτα. Επικράτησε στις κατατακτήριες, ενώ στη συνέχεια - ο 20χρονος τότε οδηγός - κέρδισε στον αγώνα για να σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ (του Freddie Spencer), στη δεύτερή του μόλις παρουσία σε αγώνα της MotoGP. Παράλληλα, έγινε και ο πρώτος rookie που κατακτά τον Τίτλο, μετά το 1978 και τον Kenny Roberts!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi στην Βραζιλία!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Επόμενη στάση Τέξας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα