• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει την Αργεντινή ο Crutchlow!
Στη θέση του ο Michele Pirro
Νέα 22/04/2014 - 12:41

O Cal Crutchlow δεν θα καταφέρει τελικά να δώσει το παρόν στην Αργεντινή, για τον τρίτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, μιας και δεν θα είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο Τέξας και την επέμβαση που ακολούθησε αυτού.

 

Μετά την πτώση του στο Τέξας, ο Βρετανός αναβάτης της Ducati είχε διαγνωστεί με εξαρθρωμένο το μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού. Ωστόσο επιπλέον εξετάσεις σ' ένα εξειδικευμένο κέντρο στο San Diego, έδειξαν ότι ο Crutchlow είχε υποστεί κι ένα μικρό κάταγμα στο δάχτυλο. Ως εκ τούτου, μπήκε στο χειρουργείο όπου και του τοποθετήθηκε μια μικρή καρφίτσα.

 

Ο Cal - ο οποίος είναι από τους ελάχιστους οδηγούς που γνωρίζει την πίστα της Αργεντινής, έχοντας συμμετάσχει πέρυσι σ' ένα διήμερο τεστ εκεί - ήλπιζε ότι θα μπορέσει να αναρρώσει εγκαίρως για τον τρίτο γύρο. Το χέρι του όμως συνέχιζε να τον πονά αρκετά και δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει σωστά το μπροστινό φρένο, έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός.

 

Ο Βρετανός θα επιστρέψει στην πατρίδα του και θα προετοιμαστεί για τον αγώνα στην Jerez, ενώ τη θέση του αυτό το Σ/Κ θα πάρει ο Michele Pirro, ο δοκιμαστής της Ducati.

 

"Είμαι πολύ λυπημένος που απογοητεύω την ομάδα μου, διότι πραγματικά ήθελα να πάρω μέρος στον αγώνα της Αργεντινής", σχολίασε ο Crutchlow. "Την Τρίτη μετά το Austin έκανα μερικές ακτινογραφίες στο χέρι μου και είδαμε ότι η εξάρθρωση παρέμενε, αλλά είχα κι ένα μικρό κάταγμα. Έτσι, ο Dr. Chao αποφάσισε να βάλει μια καρφίτσα για να το σταθεροποιήσει. Δυστυχώς πονάω πολύ ακόμα, ειδικά στις αρθρώσεις, και δεν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ το Σ/Κ", επιβεβαίωσε ο Βρετανός.

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Το συναίσθημα ήταν υπέροχο!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo έτοιμος να ανακάμψει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα