• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Το συναίσθημα ήταν υπέροχο!
Την εμφάνιση του Τέξας θέλει να επαναλάβει στην Αργεντινή
Νέα 22/04/2014 - 14:00

Έχοντας κατακτήσει το πρώτο βάθρο της Ducati στη μεγάλη κατηγορία από το 2012, ο Andrea Dovizioso ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη νέα πρόκληση που ακούει στο όνομα Termas de Rio Hondo, στην Αργεντινή.

 

Εκεί, την Παρασκευή που μας έρχεται, θα ξεκινήσει ο τρίτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP. "Το αποτέλεσμα στο Τέξας ήταν φανταστικό τόσο για εμένα, όσο και για όλη την ομάδα των μηχανικών μου", σχολίασε ο Ιταλός. "Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, πολύ κουραστικός και η τρίτη θέση μου έδωσε μια ιδιαίτερη ικανοποίηση".

 

"Όταν είσαι σε θέση να πετυχαίνεις τέτοια αποτελέσματα, που φαντάζουν σχεδόν ακατόρθωτα, το συναίσθημα που σε διακατέχει είναι πραγματικά υπέροχο! Δουλεύουμε πραγματικά πολύ σκληρά και πάντοτε προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο από τη μοτοσυκλέτα μας", πρόσθεσε.

 

"Τώρα πάμε στην Αργεντινή, που είναι μια καινούργια πίστα για σχεδόν όλους τους αναβάτες του Πρωταθλήματος. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα του τι να περιμένω, αλλά ανέκαθεν μου άρεσε να αγωνίζομαι σε καινούργιες πίστες κι έτσι είμαι περίεργος και με μεγάλο κίνητρο".

 

Να θυμίσουμε ότι ο Dovizioso θα έχει στο διπλανό γκαράζ τον Michele Pirro και όχι τον Cal Crutchlow, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του αναρρώνοντας από την πτώση που είχε στον προηγούμενο γύρο της Αμερικής. 

 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Συνέντευξη με τον Ν. Παπαπαύλου!

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει την Αργεντινή ο Crutchlow!

Χορηγοί