• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα κερδίσω τον Marquez!
Αργά ή γρήγορα...!
Νέα 06/05/2014 - 17:25

Για τον Valentino Rossi, η παρουσία του στην Χερέθ εξάλειψε τις όποιες άσχημες εντυπώσεις από τους γύρους σε Τέξας και Αργεντινή, καταφέρνοντας να επικρατήσει του Jorge Lorenzo αλλά και του Dani Pedrosa, ο οποίος έχει στη διάθεσή του την καλύτερη μοτοσυκλέτα του grid αυτή τη στιγμή.

 

Παρά το ότι ο Marc Marquez απέδειξε ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση από την αρχή της σεζόν, τα θετικά σημάδια για τον Ιταλό πολύ-Πρωταθλητή ήταν αυτά που έκαναν το χαμόγελο να επιστρέψει στα χείλη του!

 

"Τα πήγαμε θαυμάσια αυτό το Σ/Κ και δουλεύαμε πολύ σε κάθε μας έξοδο. Είμαι πολύ χαρούμενος, ειδικά διότι σε μια πίστα που μου αρέσει κατάφερα και ανέβηκα και πάλι στο βάθρο, κάτι που είχε να συμβεί από το 2010", σχολίασε ο Vale στο "αδελφό" site gpone.com!

 

Πήρες ρίσκο διαλέγοντας το σκληρό μπροστινό ελαστικό;

 

Ανησυχούσα λίγο, διότι ήμουν ο μόνος από τους τέσσερεις πρώτους που το έβαλαν, αλλά όπως αποδείχτηκε έκανα καλά. Θα είχα προβλήματα στο τέλος του αγώνα με το πιο μαλακό. Δυστυχώς για εμάς, ένα από τα πλεονεκτήματα των Honda είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πιο μαλακό.

 

Προσπάθησες να παλέψεις με τον Marquez στην αρχή!

 

Ναι, πράγματι, αλλά ήταν αδύνατον να αντισταθώ. Αν προσπαθούσα να τον ακολουθήσω θα έπεφτα! Στον αγώνα όλοι ήταν πιο αργοί, αλλά ο Marquez ήταν λιγότερο αργός από τους άλλους. Ήμουν ανταγωνιστικός, αλλά ήλπιζα να ήμουν πιο κοντά.

 

Στο τέλος έπρεπε να παλέψεις με τον Pedrosa

 

Ο Dani με πλησίαζε πολύ γρήγορα, αλλά δεν θα του άφηνα τη δεύτερη θέση για τίποτα στον κόσμο!

 

Η αιτία αυτού του θετικού βήματος;

 

Οι επιλογές που κάναμε με τον Galbussera ήταν ριψοκίνδυνες, αλλά το πίστεψα. Σήμερα, στο MotoGP, πρέπει συνεχώς να βελτιώνεσαι και αυτό είναι που κάνουμε. Ακόμα και στο ζέσταμα κάναμε μικρές αλλαγές στο set-up. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι με αυτές τις βελτιώσεις επέστρεψε και η επιθυμία μου να αγωνίζομαι!

 

Η μεγαλύτερη ικανοποίησή σου στον αγώνα;

 

Πρώτα απ' όλα που κατάφερα και κέρδισα τον Lorenzo, διότι οδηγά ίδια μοτοσυκλέτα και παραμένει σημείο αναφοράς. Μετά που κέρδισα τον Pedrosa! Αγωνιζόμαστε για αρκετά μεγάλο διάστημα μαζί και ήξερα ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

 

Ο Marquez πήρε την τέταρτη σερί του νίκη, κάτι που δεν έχει συμβεί για μεγάλο χρονικό διάστημα!

 

Είχα καταφέρει να κερδίσω τους τρεις πρώτους μια χρονιά, έτσι μ' έχει κερδίσει! Τουλάχιστον δεν μπορεί να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ μου! Είχα 46 νίκες όταν έφτασα τα 100 GP ενώ αυτός έχει 36 (γέλια). Σοβαρά τώρα, δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω στον αγώνα. Τουλάχιστον είχαμε μια μικρή μάχη στην αρχή.

 

Η ερώτηση παραμένει: μπορεί κάποιος να τον κερδίσει;

 

Δεν ανησυχώ πολύ... αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουμε!

 

Τι πιστεύεις για την απόδοση του Lorenzo;

 

Δυσκολεύεται πολύ γιατί έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του και αυτό είναι να κερδίσει τον Marquez, πράγμα που δεν καταφέρνει. Ενδεχομένως να τον ενοχλώ κι εγώ λίγο, αλλά αυτός ο συναγωνισμός είναι συναρπαστικός και για τους δυο μας.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Είμαστε καλύτεροι στο τέλος!

« Προηγούμενο άρθρο

To VSTROM HELLAS CLUB για τον Νότη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα