• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Είμαστε καλύτεροι στο τέλος!
Αλλά τώρα χάνουμε σε εκκίνηση και κατατακτήριες!
Νέα 06/05/2014 - 21:52

Ο βασικός σκοπός του Dani Pedrosa στο τεστ της Jerez, που ολοκληρώθηκε χτες, ήταν να βρει το χαμένο του καλό ρυθμό από την αρχή του αγώνα.

 

Ο Ισπανός είναι εξαιρετικός στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, αλλά οι αλλαγές που έκανε για να το κατορθώσει αυτό, είχαν το τίμημά τους!

 

"Στο τέλος κάθε αγώνα, είχα πάντα πρόβλημα με το σπινάρισμα και δεν είχα καλή πρόσφυση. Έτσι, φέτος κάναμε μερικές αλλαγές στο set-up για να είμαστε πιο δυνατοί στο τέλος, όμως φαίνεται ότι τώρα χάνουμε στο ξεκίνημα και στις κατατακτήριες. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία για τον επόμενο αγώνα", τόνισε.

 

"Κάναμε πολλές δοκιμές στην ανάρτηση και κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις του πλαισίου", συνέχισε να λέει μετά το τέλος των χτεσινών δοκιμών. "Όλα αυτά έγιναν για να βρούμε καλύτερη ισορροπία που θα μας επιτρέψει να αποδώσουμε καλύτερα στη συνέχεια!"

 

"Σε γενικές γραμμές σημειώσαμε πρόοδο και τώρα πρέπει να πάμε στο Le Mans και να επιβεβαιώσουμε ότι οι αλλαγές είναι θετικές. Θα δούμε αν αυτά που βρήκαμε στο τεστ θα προσαρμοστούν στη διαφορετική θερμοκρασία και στη διαφορετική δομή της πίστας, διότι στην Jerez έκανε πολύ ζέστη και στην Γαλλία θα κάνει πολύ κρύο".

 

Επόμενο άρθρο »

Δυνατό ξεκίνημα για την KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θα κερδίσω τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα