• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez και HRC μαζί μέχρι το 2016!
Νέο διετές συμβόλαιο για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή
Νέα 14/05/2014 - 11:53

Το HRC ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά - με μεγάλη χαρά είμαστε σίγουροι - ότι ο Marc Marquez θα συνεχίσει στην ομάδα για ακόμα δυο χρόνια, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2016.

 

Μια απόλυτα κατανοητή και αναμενόμενη κίνηση, με το HRC να θέλει να κρατήσει το τρομερό παιδί-θαύμα στις τάξεις του, αλλά και τον Marquez να επιθυμεί την παραμονή του στην ομολογουμένως καλύτερη μοτοσυκλέτα του grid.

 

"Είμαστε ικανοποιημένοι που συμφωνήσαμε με τον Marc και θα μείνει μαζί μας για ακόμα δυο σεζόν", δήλωσε ευτυχής ο Shuhei Nakamoto, ο αντι-Πρόεδρος του HRC. "Ήταν φυσικό επακόλουθο η ανανέωση, αν και τόσο νωρίς στη σεζόν, μιας και εμείς ως Honda και ο ίδιος ο Marc, θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί".

 

"Έχει κάνει μια φανταστική αρχή στη φετινή σεζόν και παρά το ότι ακόμα μαθαίνει, η ικανότητά του να απορροφά κάθε είδους πληροφορία και να προσαρμόζεται στη μοτοσυκλέτα, είναι αξιοσημείωτη".

 

Από την πλευρά του, χαρούμενος ήταν και ο Marquez με την ανανέωση του συμβολαίου του. "Πάντα ήταν το όνειρό μου να είμαι μέλος της Repsol Honda και αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα πριν ενάμιση χρόνο. Τα πάντα έγιναν τόσο γρήγορα πέρυσι και ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα κατάφερνα κάτι τέτοιο", σχολίασε ο 21χρονος οδηγός.

 

"Το ότι τα κατάφερα κι έγινα Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην πρώτη μου σεζόν, ήταν ένα ακόμα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας της Honda και είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα παραμείνω δίπλα σ' αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους για δυο ακόμα χρόνια", πρόσθεσε!

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επόμενη στάση στο Le Mans!

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Δεν μπορείς να είσαι πάντα τέλειος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα