• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα μικρού κυβισμού BMW!
Στην παραγωγή από το δεύτερο μισό του 2015
Νέα Αγοράς 15/05/2014 - 18:03

Εδώ και ένα χρόνο περίπου, η BMW έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με την TVS (Ινδική εταιρεία) με σκοπό την κατασκευή από κοινού μικρών κυβισμού μοτοσυκλετών. Από τότε ωστόσο, επικράτησε σιγή ιχθύος για τα μελλοντικά τους σχέδια.

 

Αυτό όμως άλλαξε πρόσφατα, καθώς βγήκαν στην επιφάνεια οι πρώτες πληροφορίες που θέλουν μια κάτω των 500cc BMW να είναι έτοιμη στο δεύτερο μισό του επόμενου έτους!

 

Πάντως είναι πολύ πιθανό η πρώτη BMW μοτοσυκλέτα χαμηλού κυβισμού, να είναι κατ' ουσία μια TVS με το λογότυπο του Βαυαρού κατασκευαστή. Η TVS παρουσίασε τον Φεβρουάριο την Draken (στη φωτό), μια γυμνή μονοκύλινδρη μοτοσυκλέτα στα 250cc, που αποδίδει περίπου 38 ίππους.

 

"Γνωρίζω ότι τηρούσαμε σιγή το τελευταίο διάστημα, ωστόσο το πρώτο μας προϊόν (σ.σ. από κοινού με την BMW) θα είναι έτοιμο στο δεύτερο μισό του επόμενου έτους", αποκάλυψε ο Πρόεδρος της TVS, Venu Srinivasan.

 

Το πιο πιθανό είναι να δούμε την BMW και την TVS να ακολουθούν διαφορετική πολιτική για το προϊόν τους: στην Ευρώπη και στην Αμερική η μοτοσυκλέτα θα έρθει με το λογότυπο της BMW, ενώ στην Ινδία, στην Ασία και στις υπόλοιπες αναπτυσσόμενες αγορές, με αυτό της TVS.

 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Yamaha Tricity!

« Προηγούμενο άρθρο

Λανσάρεται η YZF-R25

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα