• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3 ΕΔ3: Μπροστά ο Vazquez!
Δώδεκα αναβάτες κάτω από το ρεκόρ ταχύτερου γύρου!
Νέα 17/05/2014 - 12:14

Ο Efren Vazquez με τον τελευταίο του γύρο κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση, στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά της Moto3 πάνω από την ηλιόλουστη πίστα του Le Mans στην Γαλλία.

 

Στη δεύτερη θέση, με πολύ καλή παρουσία μέχρι στιγμής στον πέμπτο γύρο του Πρωταθλήματος, ο Isaac Vinales, μπροστά από τον νικητή σε Κατάρ και Τέξας, Jack Miller.

 

Ο τελευταίος ήταν και ο μόνος μη Ισπανός στην πρώτη πεντάδα, την οποία έκλεισαν οι δυο ομόσταυλοι στην Estrella Galicia! Ο Alex Rins κέρδισε για 97 χιλιοστά του δευτερολέπτου τον Alex Marquez, με τις μοτοσυκλέτες της Honda να είναι περισσότερες από αυτές της KTM στην πεντάδα!

 

Ο Niklas Ajo έφερε την Husqvarna του (επί της ουσίας ΚΤΜ) στην έκτη θέση, μπροστά από τον Miguel Oliveira, ο οποίος πήγε να κάνει την έκπληξη λίγα λεπτά πριν το τέλος, όταν και κρατούσε την πρώτη θέση! 

 

Alexis Masbou, Danny Kent και Francesco Bagnaia έκλεισαν την πρώτη δεκάδα, με τον τελευταίο μάλιστα να αφήνει πίσω του τον ομόσταυλό του - και θριαμβευτή σε Αργεντινή και Jerez - Romano Fenati για δυο δέκατα!

 

Με εξαίρεση τον Vazquez, ο χρόνος του οποίου αποτελεί και νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο Le Mans, οι επόμενοι 17 αναβάτες ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο (!) ενώ οι δώδεκα πρώτοι οδηγοί έπεσαν κάτω από το ρεκόρ ταχύτερου γύρου που είχε ο M. Vinales από πέρυσι, με 1:443.696!

 

Ο Θανάσης Σίσσης πήρε την 19η θέση στην κατάταξη και θα προσπαθήσει να παλέψει για μια καλύτερη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές το μεσημέρι, με τη διαφορά του από την κορυφή να διαμορφώνεται σήμερα στο 1,1δ.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2 ΕΔ3: Κυρίαρχος ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez στα ίχνη των Hailwood, Agostini...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα