• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans ΕΔ3: Ένας Lorenzo από τα παλιά!
24 χιλιοστά μπροστά από Marquez, 5ος ο Rossi!
Νέα 17/05/2014 - 13:52

Ο Jorge Lorenzo είχε δείξει ήδη από χτες ότι τα πράγματα πάνε καλά γι' αυτόν στη γαλλική πίστα του Le Mans και μετά τις σημερινές ΕΔ3 του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ο Ισπανός δείχνει ικανός να χτυπήσει τον Marc Marquez!

 

Ο Jorge με έναν πολύ γρήγορο τελευταίο γύρο, πήρε κυριολεκτικά τη μπουκιά από το στόμα του Marquez στο τελευταίο λεπτό της διαδικασίας! Πέρα από τον πολύ καλό του χρόνο, ο Lorenzo ήταν και πολύ σταθερός στο γυρολόγιό του!

 

Από την άλλη, ο Marquez μπορεί να μην βλέπει τον εαυτό του πρώτο στα συνδυασμένα αποτελέσματα των τριών πρώτων ΕΔ, ωστόσο μπορεί να βασίζεται και αυτός στο ρυθμό του, που επί της ουσίας είναι λίγο καλύτερος από αυτόν του Lorenzo.

 

Εντυπωσίασε ο Pol Espargaro στην τρίτη θέση, μπροστά από τον Alvaro Bautista που συνεχίζει τις δυνατές του εμφανίσεις στη γαλλική πίστα. Την πεντάδα έκλεισε ένας πολύ χαρούμενος Valentino Rossi, ο οποίος βρίσκοντας γρήγορα λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την επιτάχυνση, σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση των χρόνων!

 

Ο Stefan Bradl νίκησε τον Dani Pedrosa, με τους δυο τους να έχουν υποβληθεί σε εγχείρηση για να διορθώσουν το πρόβλημα με το arm pump στο χέρι τους. Ο Ισπανός πάντως του HRC δείχνει μέτρια πράγματα, όχι μόνο σε χρόνους, αλλά και σε ρυθμό.

 

Η πρώτη Ducati παραμένει ο Iannone, χάρη όμως στο χτεσινό του μεσημεριανό χρόνο, μιας και ο Ιταλός ήταν ένας από τους τρεις μόλις οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας που δεν έριξαν τους σημερινούς τους χρόνους. Τη δεκάδα έκλεισαν ο Bradley Smith και ο Andrea Dovizioso.

 

Μάχη για ένα από τα δυο εισιτήρια στις ΚΑΤ1 θα δώσουν οι Aleix Espargaro και ο Cal Crutchlow, με τον τελευταίο να συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα υποστροφής στη μοτοσυκλέτα του.

 

Νέο ρεκόρ τελικής σημείωσε ο Andrea Dovizioso με 311,1χλμ/ώρα, με το προηγούμενο ρεκόρ να κατέχει ο Hector Barbera με 309,1χλμ/ώρα. Δείτε αναλυτικά τους χρόνους των συνδυασμένων αποτελεσμάτων στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3: Στην pole o Vazquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2 ΕΔ3: Κυρίαρχος ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα