• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: Στην pole o Vazquez!
Δεύτερος ο Jack Miller, την τελευταία στιγμή 10ος ο Fenati!
Νέα 17/05/2014 - 16:39

Επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του παρουσία από τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά, ο Efren Vazquez κατέβασε κι άλλο το ρεκόρ ταχύτερου γύρου (που έκανε ο ίδιος στις ΕΔ3) και πήρε, για πρώτη φορά στην καριέρα του την pole position σε GP!

 

Μαζί του στην πρώτη σειρά ο Jack Miller, ο οποίος και τον πλησίασε στα 25 χιλιοστά του δευτερολέπτου και θα έχει αύριο την ευκαιρία να πάρει μια νίκη, που του διαφεύγει τους τελευταίους αγώνες. Δίπλα στον Αυστραλό ένας επίσης δυνατός Alex Rins!

 

Για 34 χιλιοστά έχασε την ευκαιρία να κάνει περισσότερο χαρούμενους τους Γάλλους στις κερκίδες, μιας και ο Alexis Masbou έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην τέταρτη θέση! Ο Γάλλος είχε μια πτώση που του στοίχισε την ευκαιρία να πιέσει για μια θέση στην πρώτη σειρά.

 

Η γαλλική πίστα ταιριάζει στον Niklas Ajo και ο Φινλανδός το απέδειξε και σήμερα, παίρνοντας θέση στη δεύτερη σειρά της γραμμής εκκίνησης, μπροστά από τον Isaac Vinales.

 

Ο Alex Marquez έμεινε δυο δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του (Rins) και ανοίγει την τρίτη σειρά του grid, μπροστά από τους McPhee και Khairuddin, που ήταν εξαιρετικά χαρούμενοι με την παρουσία και τη θέση τους στις κατατακτήριες.

 

Την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά, ο Romano Fenati πήρε τη δέκατη θέση, 44 χιλιοστά μπροστά από τον Karel Hanika. Ο Ιταλός θα έχει δύσκολο έργο αύριο, στην προσπάθειά του να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του για την ομάδα του Valentino Rossi.

 

Η καλύτερη Mahindra ήταν αυτή του Miguel Oliveira στην 14η θέση. Με 17 αναβάτες στο ίδιο δευτερόλεπτο από τον πρώτο και 18 να έχουν καλύτερο χρόνο από το περσινό ρεκόρ ταχύτερου γύρου (που έσπασε στις ΕΔ3 ο Vazquez), τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον Θανάση Σίσση, ο οποίος θα ξεκινήσει από την 27η θέση τον αυριανό αγώνα.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Ασύλληπτη pole ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans ΕΔ3: Ένας Lorenzo από τα παλιά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα