• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο πλαίσιο για τον Edwards στο Mugello!
«Στο Mugello θα δοκιμάσουμε νέα εξαρτήματα»
Νέα 22/05/2014 - 15:10

Ο Colin Edwards επιβεβαίωσε ότι θα έχει μερικά νέα εξαρτήματα στον επόμενο γύρο του Mugello. Μετά το γύρο στο Le Mans, ο Τεξανός άσος - ο οποίος στο τέλος του αγώνα χρειάστηκε να σπρώξει τη μοτοσυκλέτα του στην 17η θέση, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την κατανάλωση - δήλωνε: «Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και ανυπομονώ για το ιταλικό GP, όπου και θα δοκιμάσουμε νέα εξαρτήματα».

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι η Yamaha - το πλαίσιο της οποίας χρησιμοποιεί η NGM Mobile - έχει καταστήσει σαφές, μέσω του Lin Jarvis, ότι από τη νέα αγωνιστική σεζόν η ιδιωτική ομάδα θα πρέπει να έχει δικό της πλαίσιο. Η σχέση της NGM με την FTR δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο ο Cuzari - ο ιδιοκτήτης της NGM Mobile - δεν απέκλεισε ως κατασκευαστή του νέου πλαισίου την βρετανική φίρμα.

 

«Το νέο πλαίσιο θα είναι έτοιμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και περιμένουμε να το δοκιμάσει ο Colin. Τα πάντα έχουν γίνει από την Forward... έχουμε ακόμα σχέση με την FTR, αν θέλουν να μας στηρίξουν, ειδάλλως έχουμε το δικό μας σύμβουλο», δήλωσε.

 

Οι φήμες θέλουν αυτός ο νέος σύμβουλος να είναι ο Marκ Taylor, πρώην αρχισχεδιαστής της FTR, ο οποίος άφησε την εταιρεία λίγο πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

 

Βέβαια, ενώ ο Edwards περιμένει πως και πως ένα νέο πλαίσιο, για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στις στροφές με τη μοτοσυκλέτα του, ο Aleix Espargaro είναι κάθετος και σε καμμία περίπτωση δεν θέλει να αφήσει το πλαίσιο της Yamaha που του ταιριάζει.

 

«Δεν θα χρησιμοποιήσω το πλαίσιο της FTR ακόμα κι αν έρθει», είχε πει ο Ισπανός στον πρώτο αγώνα του Κατάρ. Πάντως, παρά τις δηλώσεις του Cuzari, είναι ενδεικτικό των σχέσεων ανάμεσα σε NGM και FTR, το γεγονός ότι οι Simone Corsi και Mattia Pasini - οι οδηγοί της ομάδας στην Moto2 - πλέον αγωνίζονται με πλαίσιο της Kalex.

 

Επόμενο άρθρο »

Dall’ Igna: Πολλά βήματα...

« Προηγούμενο άρθρο

IMR CUP στις Αφίδνες

Χορηγοί