• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ανεκτίμητη η βοήθεια της Honda!
Στο να αποφασίσω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου!
Νέα 23/05/2014 - 11:19

Ο Marc Marquez σχολίασε ότι πολύ περισσότερο μέτρησε το μέγεθος της υποστήριξης που έχει λάβει από την Honda, παρά το μέγεθος της επιταγής που έλαβε από την εταιρεία για να ανανεώσει το συμβόλαιό του!

 

Ο Ισπανός ανανέωσε μέχρι το 2016 το συμβόλαιό του με το HRC και παρά το ότι οι οικονομικές απολαβές του δεν έχουν διαρρεύσει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αποτελεί τον καλύτερα αμειβόμενο αναβάτη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Ο 21χρονος, που συνεχίζει να σπάει κάθε ρεκόρ στο πέρασμά του, δήλωσε: «Είμαι 21 ετών και δεν κοιτάω τα λεφτά. Προτεραιότητά μου είναι η απόδοση της μοτοσυκλέτας και της ομάδας. Είναι εξαιρετικό να έχεις πίσω σου ένα τόσο εύρωστο εργοστάσιο».

 

«Είμαι η νούμερο ένα επιλογή του εργοστασίου και αν έχεις την εμπιστοσύνη ενός ονόματος όπως αυτό της Honda, τότε αυτό είναι πραγματικά ανεκτίμητο».

 

Στη συνέχεια προχώρησε ακόμα περισσότερο και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα τον ενδιαφέρει κάποια καινούργια πρόκληση με άλλη μοτοσυκλέτα, όταν λήξει και το νέο του συμβόλαιο το 2016.

 

Πρόκειται φυσικά για το έτος που θα αλλάξουν πολλά στο αγαπημένο μας άθλημα, με την κατάργηση της OPEN κατηγορίας και όλους τους αγωνιζομένους να λειτουργούν υπό έναν κανονισμό και ενιαία ηλεκτρονικά στις μοτοσυκλέτες τους.

 

«Τα πάντα βαίνουν καλώς για την ώρα, αλλά με τις μεγάλες αλλαγές του 2016 τα πάντα μπορούν να συμβούν και κάποια άλλη μοτοσυκλέτα να είναι καλύτερη. Ωστόσο η Honda μου εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη και ξέρω ότι θα είναι δυνατή όπως πάντα και γι’ αυτό νοιώθω άνετα μαζί τους».

 

Φυσικά να προσθέσουμε ότι μαζί με τις αλλαγές στους κανονισμούς, έρχεται και νέος προμηθευτής ελαστικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κάτι που θα αλλάξει - ενδεχομένως - τις ισορροπίες δυνάμεων!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Donington: Μπροστά ο Baz στις ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Δίσκοι 340χιλ. σε όλες τις πίστες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα