• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Donington: Μπροστά ο Baz στις ΕΔ1
Τρεις Βρετανοί ταχύτεροι μέσα στην πατρίδα τους!
Νέα 23/05/2014 - 14:40

Ο Loris Baz έκανε πράξη τη μεγάλη του αισιοδοξία πριν φτάσει στην πίστα του Donington Park και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1 που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο!

 

Ο Γάλλος κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στα τελευταία λεπτά, την ώρα δηλαδή που οι χρόνοι άρχιζαν να σοβαρεύουν! Ο Baz κατάφερε στο τέλος να αφήσει πίσω του τους Lowes και Sykes, με τους οποίους άλλαζε την πρώτη θέση για αρκετά λεπτά!

 

Ξεκίνημα με το δεξί λοιπόν για τον Γάλλο αναβάτη της Kawasaki στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK. Σήμερα μάλιστα, για πρώτη φορά, θα διεξαχθούν οι τρεις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, που δίνουν το εισιτήριο στους δέκα πρώτους στην SP2.

 

Ο Loris Baz - που έκανε το ντεμπούτο του στο Donington πριν δυο χρόνια - άφησε πίσω του για δυο δέκατα τον Lowes, με τον τελευταίο να εκμεταλλεύεται τη γνώση της πίστας και να παίρνει τη δεύτερη θέση.

 

Οι δυο διεκδικητές του Τίτλου, ο Tom Sykes και ο Jonathan Rea, ολοκλήρωσαν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, με τον τελευταίο να ανεβάζει στροφές στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας. Οι Sylvain Guintoli και Leon Haslam ήταν στην πέμπτη και έκτη θέση.

 

Πίσω τους, ο Eugene Laverty πήρε την έβδομη θέση από τον Marco Melandri, ο οποίος - όπως δήλωσε - ψάχνει την εξιλέωση στο Donington Park. Μέτριο ξεκίνημα για το δίδυμο της Ducati Superbike Team, με τους Davide Giugliano και Chaz Davies να είναι στην ένατη και δέκατη θέση.

 

Τρίτη Ducati στη σειρά αυτή του Niccolo Canepa, ο οποίος ήταν μόλις δυο δέκατα πάνω από το χρόνο του Davies και φυσικά η καλύτερη EVO μοτοσυκλέτα, αφήνοντας πίσω του πάνω από έξι δέκατα τον David Salom στην 13η θέση.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Η Michelin στη θέση της Bridgestone!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ανεκτίμητη η βοήθεια της Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα