• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Suzuki επιμένει!
Ο De Puniet είναι υποψήφιος για το 2015!
Νέα 27/05/2014 - 09:48

Ο Randy de Puniet παραμένει μια πολύ καλή επιλογή για την Suzuki, ώστε να στελεχώσει τη μια από τις δυο διαθέσιμες θέσεις της εταιρείας το 2015.

 

Ο Γάλλος είναι ο μόνιμος δοκιμαστής της ομάδας εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, ενώ σταμάτησε να αγωνίζεται πέρυσι για να επικεντρωθεί ακόμα περισσότερο στα νέα του καθήκοντα, προσβλέποντας φυσικά σε μια από τις δυο θέσεις της εταιρείας.

 

Η επικείμενη - το 2015 - επιστροφή του εργοστασίου στο MotoGP έχει κάνει πολλές φήμες να βγουν στην επιφάνεια, με τα μεγαλύτερα ονόματα που «ακούγονται» για την ομάδα να είναι οι Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso, Aleix Espargaro και Andrea Iannone.

 

Αυτό όμως - όπως επιβεβαιώνει και ο Davide Brivio - δεν σημαίνει ότι στην Suzuki ξεχνούν τον De Puniet: «Ο Randy είναι μια επιλογή για το 2015», σχολίασε ο Team Manager της ομάδας.

 

«Έχουμε την επιλογή να τον χρησιμοποιήσουμε και σίγουρα αποτελεί έναν από τους υποψηφίους, αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θέλει να συνεχίσει και εμείς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνει. Πολλοί αναβάτες πάντως είναι διαθέσιμοι στην αγορά και πιστεύω ότι είμαστε μια ενδιαφέρουσα επιλογή, διότι είμαστε εργοστασιακή ομάδα», τόνισε.

 

Επόμενο άρθρο »

Συνεχής βελτίωση...!

« Προηγούμενο άρθρο

MiniGP1: 2ος ο Παναγιώτης Γκιζίνος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα