• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεχής βελτίωση...!
Συνέντευξη με τον Francesco Bagnaia!
Νέα 27/05/2014 - 11:58

Ο Francesco Bagnaia - ο αναβάτης του Valentino Rossi στην Moto3 - έκανε έναν πολύ ωραίο αγώνα στο Le Mans και κατάφερε να πάρει την καλύτερη θέση της καριέρας του στη μικρή κατηγορία!

 

Ξεκίνησε από την 17η θέση, αλλά σταδιακά κέρδιζε έδαφος κι έφτασε να είναι τέταρτος στην τελευταία στροφή της πίστας! Εκεί έκανε την τελευταία του προσπάθεια να περάσει από την εσωτερική τον Isaac Vinales, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μια συνέντευξη που έδωσε το νέο ανερχόμενο ταλέντο της Ιταλίας, στο motogp.com.

 

Στο Le Mans πέτυχες το καλύτερο αποτέλεσμα στην καριέρα σου, σ’ έναν πολύ δύσκολο αγώνα για σένα!

Ναι, το να ξεκινάς 17ος δεν είναι ποτέ εύκολο! Στην αρχή πίεζα πολύ και προσπαθούσα να κερδίσω θέσεις και να πλησιάσω τους μπροστά. Ο Alex Marquez μου έκανε μια διαφορά κι έπρεπε να πιέσω ακόμα περισσότερο για να τη μειώσω. Ήταν μια πραγματική πρόκληση και το διασκέδασα πολύ! Αυτό έχει σημασία!

 

Και μάλιστα πάλεψες ενάντια σε αναβάτες με περισσότερη εμπειρία από εσένα!

Ναι, τα παιδιά που τερμάτισαν πιο μπροστά από εμένα είναι πολύ περισσότερο στο Πρωτάθλημα κι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα και αυτό σημαίνει ότι αποδίδει όλη η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει. Τώρα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι.

 

Τι λες για τη φανταστική μάχη, ειδικά προς το τέλος του αγώνα; Φοβήθηκες ότι θα κάνεις το λάθος;

Όχι, δεν ανησυχούσα μήπως κάνω κάτι λάθος. Ήμουν πολύ κοντά στο βάθρο στην τελευταία στροφή και προσπάθησα να περάσω τον Vinales, αλλά δεν ήταν αρκετό. Την επόμενη φορά θα αγωνίζομαι μέσα στην πατρίδα μου και θα πιέζω ακόμα περισσότερο. Πρέπει να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα μπροστά στους συμπατριώτες μου!

 

Επόμενο άρθρο »

Χάνει έδαφος ο Melandri!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Suzuki επιμένει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα