• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποστολή εξετελέσθη για Davies!
Μέσα στην πεντάδα στο Donington ο Βρετανός
Νέα 27/05/2014 - 16:15

Ο Chaz Davies ήταν χαρούμενος που οι δυο πέμπτες θέσεις που πήρε στο Donington Park, ήταν μέσα στους στόχους που είχε θέσει πριν την έναρξη του πέμπτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των SBK στην Αγγλία!

 

Μπορεί στον προηγούμενο αγώνα - στην Imola - να είχε πάρει δυο καταπληκτικά βάθρα, ωστόσο και τα αποτελέσματά του στο Donington ήταν αρκετά ικανοποιητικά, δεδομένου ότι ξεκίνησε από την 11η θέση του grid!

 

«Έλεγα τις προηγούμενες ημέρες ότι αν τερμάτιζα στους πρώτους πέντε θα ήμουν χαρούμενος και αυτό πετύχαμε στους αγώνες. Θα ήταν ωραία να ήμασταν στο βάθρο, αλλά δεν είμαι απογοητευμένος με τις θέσεις που πήρα εδώ. Τα πήγαμε αρκετά καλά στους αγώνες, αν και δυσκολευόμουν σε μερικές στροφές».

 

«Κάναμε μερικές αλλαγές για το δεύτερο αγώνα και είχαμε καλύτερο ρυθμό. Κάναμε ένα βήμα μπροστά, αλλά δεν ήταν αρκετό κι ενδεχομένως θα έπρεπε να ήμασταν περισσότερο τολμηροί με τις επιλογές μας. Σε ρυθμό χάνουμε μερικά δέκατα από τους πρώτους και πρέπει να τα βελτιώσουμε αυτό. Πάντως, έκανα ό,τι μπορούσα και διασκέδασα τους αγώνες», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Davies.

 

Επόμενο άρθρο »

Δελτίο Τύπου Νότη Παπαπαύλου

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Η μάχη του Mugello!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα