• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ARPILIA RSV4 @ SERRES: Πετυχημένη η πρώτη εμφάνιση σε πίστα
19 Έλληνες δημοσιογράφοι οδήγησαν πέντε μοτοσυκλέτες που έφθασαν στη χώρα μας κατευθείαν από το Noale
Τεστ-Μοντέλα 20/05/2009 - 08:56
Για πρώτη φορά σε ελληνική πίστα «πάτησε» η νέα Superbike της Aprilia η RSV4 Factory, μια μοτοσυκλέτα πολλά υποσχόμενη και σίγουρα με ντιζάιν που εντυπωσιάζει.

19 Έλληνες δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις πέντε μοτοσυκλέτες που έφθασαν στη χώρα μας κατευθείαν από το Noale την έδρα της Ιταλικής φίρμας. Μαζί - για πρώτη φορά στη χώρα μας - δύο Ιταλοί μηχανικοί από το αγωνιστικό τμήμα της Aprilia, ήταν εκεί πρόθυμοι να ρυθμίσουν τις μοτοσυκλέτες σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε οδηγού και σύμφωνα με την κατάσταση της πίστας.

Η πρωτοποριακή αυτή δημοσιογραφική παρουσίαση είχε τηλεοπτική κάλυψη από το συνεργείο του Γιώργου Κωστούρου (και με μικροκάμερες για on-board πλάνα) και φωτογραφική κάλυψη από τον γνωστό φωτογράφο Βασίλη Κωστάκο.Οι 5 RSV4 και όλοι οι συντελεστές της παρουσίασης
Οι 5 RSV4 και όλοι οι συντελεστές της παρουσίασης
Φωτογραφίες ήδη βλέπετε εδώ και θα υπάρχει τις επόμενες μέρες ειδικός τομέας στην photogallery. Τα σχετικά video θα «ανεβούν» τις επόμενες μέρες με την επιμέλεια του new media manager Αργύρη Μανωλάτου.

Τρεις συνεργάτες του site παραβρέθηκαν στην παρουσίαση, ο Πρωταθλητής Ελλάδας Άλκης Συνιώρης, ο οποίος μάλιστα ήταν ο ταχύτερος στην πίστα με χρόνο 1m23.8sec! που σίγουρα δείχνει ότι η μοτοσυκλέτα έχει φοβερές προοπτικές, αφού έγινε με τις στάνταρ μακριές σχέσεις, με τα φώτα και τα φλας στη μοτοσυκλέτα και με την πίστα όχι τόσο καθαρή, αφού τις δύο προηγούμενες ημέρες φιλοξενούσε τεστ αυτοκινήτου, του νέου Ford Focus RS με 305 ίππους, που άφησαν λίγο σκόνη στις εσωτερικές κάποιων στροφών.
Ο Δημήτρης Διατσίδης ήταν ο δεύτερος από τουςΗ RSV4 στην πίστα
Η RSV4 στην πίστα
συνεργάτες μας, ενώ ο Βασίλης Μωραίτης συμπλήρωσε την πολυπληθή αποστολή.
Και οι τρεις συμφώνησαν ότι η νέα RSV4 είναι καταπληκτική μοτοσυκλέτα, με αξιολογότατο κινητήρα και φοβερό στήσιμο από πλευράς πλαισίου και αναρτήσεων.

Τα Supercorsa της Pirelli έδειξαν πολύ καλή συμπεριφορά και οι τεχνικοί της εταιρίας έδωσαν πολύτιμη βοήθεια στην εξέλιξη της ημέρας.

Περισσότερες εντυπώσεις και λεπτομέρειες από το πρώτο αυτό τεστ επί ελληνικού εδάφους, στο επόμενο τεύχος του περιοδικού motoGP world, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου.

Επόμενο άρθρο »

Δείτε φωτογραφίες από το ARPILIA RSV4 @ Σέρρες

« Προηγούμενο άρθρο

ARPILIA RSV4 FACTORY @ SERRES CIRCUIT: Είναι εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα