• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Βελτιωθήκαμε πολύ!
Η μεγάλη βελτίωση είναι στο στυλ μου
Νέα 31/05/2014 - 23:16

Ο Marc Marquez πήρε την έκτη φετινή του pole position, σε μια πίστα που ήταν ο χειρότερος εφιάλτης του από την περασμένη σεζόν!

 

Μετά από αρκετές πτώσεις, ο rookie την περασμένη χρονιά Marquez, έπαιρνε την έκτη θέση στις κατατακτήριες, ενώ στη συνέχεια έκανε και το μοναδικό του λάθος σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας, πέφτοντας τρεις γύρους πριν από το τέλος κι ενώ ήταν δεύτερος.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω την pole position σε μια πίστα που τα βρήκα σκούρα πέρυσι. Αυτή τη φορά ένοιωσα άνετα στη μοτοσυκλέτα από τα πρώτα ελεύθερα και αυτό αποδεικνύει ότι δουλεύουμε καλά φέτος», σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Έχω ένα χρόνο παραπάνω εμπειρία και αυτός είναι ο βασικός λόγος που τα πράγματα πήγαν καλύτερα φέτος. Το στήσιμο της μοτοσυκλέτας μου είναι τελείως διαφορετικό. Έχω διαφορετικό πλαίσιο και ψαλίδι. Τα πάντα είναι διαφορετικά».

 

«Η μεγάλη βελτίωση όμως είναι στο στυλ μου. Πέρυσι ήμουν γρήγορος, αλλά μόνο αν ακολουθούσα κάποιους άλλους. Φέτος έχω πολύ καλό ρυθμό όταν είμαι μόνος μου. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σ’ ένα μόλις χρόνο έχουμε βελτιωθεί αρκετά και αυτό φαίνεται περισσότερο σε μια πίστα που είχαμε δυσκολευτεί πέρυσι».

 

Ο Marquez επανέλαβε ότι περιμένει δυνατό τον ανταγωνισμό αύριο, αν και η πραγματικότητα τον θέλει να παίρνει εύκολες νίκες μέχρι στιγμής, με εξαίρεση τον πρώτο συναρπαστικό αγώνα στο Κατάρ.

 

«Θα είναι δύσκολο εδώ να ξεφύγω και να κάνω ό,τι κάνω μέχρι τώρα.Πάντως θα δώσω το 100% για να πάρω τη νίκη», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Ισπανός, ο οποίος απολαμβάνει μια διαφορά 42 βαθμών από το δεύτερο στη βαθμολογία Dani Pedrosa.

 

Επόμενο άρθρο »

Οι Marquez-Lorenzo μιλούν για τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Όχι πειράματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα