• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Λάμπρος Τσώκος νικητής στην Racing 250
Δελτίο Τύπου της ομάδας!
Νέα 08/06/2014 - 14:32

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Για τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2014, η ομάδα Tsokos Racing, που αγωνίζεται στην κατηγορία Racing 250, έδωσε το παρόν της, κάνοντας την υπόσχεσή της πράξη.

Δήλωσε έτοιμη, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τα κατάφερε!

 

Πρώτη σε χρόνο από τα ελεύθερα δοκιμαστικά του Σαββάτου, πρώτη πάλι σε χρόνο, στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά της ίδιας μέρας, με χρόνο 59,7΄ πλέον έχει εξασφαλίσει την pole position, για τον αγώνα της Κυριακής.

Τελικά, μετά από 2 εκκινήσεις, γίνεται ο αγώνας της Κυριακής, όπου εκεί ολοκλήρωσε την υπόσχεσή της, Κέρδισε την καρό σημαία, άξια και με διαφορά, κατεβάζοντας κι’ άλλο το χρονόμετρο, στο 59,5΄!

 

Οι συντελεστές της ομάδας Tsokos Racing, φανερά ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα, θέλουν να ευχαριστήσουν όσους τους στήριξαν μέχρι τώρα και συνεχίζουν να τους στηρίζουν!

Οι χορηγοί της ομάδας είναι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, PERISTERAS ελαστικά, CL Brakes φρένα, AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ αλυσίδες-γρανάζια, ERMAX ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ζελατίνες, το περιοδικό BIKER SPIRIT χορηγό επικοινωνίας της ομάδας, την e-novo.gr για την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας, αλλά και την superbmotos.com για τον σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας.

 

Έτοιμοι να προσπαθήσουν για την συνέχεια του Πρωταθλήματος, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με ετοιμοπόλεμη διάθεση και πλήρως αθλητικό πνεύμα, καλούν όλο τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, να συμπαρασταθεί στον αγώνα οδηγών και μηχανικών, να κρατηθεί το άθλημα ζωντανό, για να μπορέσει να προσφέρει και στους νεότερους, την δυνατότητα ν’ αγωνίζονται με ασφάλεια στις πίστες!

 

Με εκτίμηση

Tsokos Racing | e-Novo | Superbmotos

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Νίκη για τον Melandri στο 1ο σκέλος!

« Προηγούμενο άρθρο

Το Varadero Club Hellas στηρίζει Ανδρέα Ψυχογυιό...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα