• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ψάχνει το επόμενο βήμα ο Lorenzo!
Στο Montmelo θέλω τουλάχιστον το βάθρο!
Νέα 12/06/2014 - 14:28

Μετά την θεαματική του μάχη με τον Marc Marquez στο Mugello, ο Jorge Lorenzo «...ανέκτησε την εμπιστοσύνη του» καθώς πλησιάζει η ώρα του έβδομου αγώνα στην Βαρκελώνη.

 

Ο Ισπανός - ο οποίος φέτος κάνει το χειρότερό του ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, με δυο βάθρα σε έξι αγώνες και χωρίς νίκη μέχρι στιγμής - έδωσε ένα βροντερό παρών στην Ιταλία, παλεύοντας με τον αήττητο Marquez και χάνοντας την πρώτη θέση για μόλις για ένα δέκατο.

 

«Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό στο Mugello, ένοιωθα δυνατότερος και νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά», σχολίασε ο Lorenzo. «Πλησιάσαμε τη νίκη και η φυσική μου κατάσταση βελτιώθηκε πολύ».

 

«Και η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά και φαντάζομαι ότι αν κάνουμε το επόμενο βήμα με τη μοτοσυκλέτα ή τη φυσική μου κατάσταση, θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε και πάλι για τη νίκη. Τώρα πάμε στο Montmelo, όπου το λιγότερο που θέλω είναι να ανέβω στο βάθρο».

 

Την περασμένη χρονιά, ο Ισπανός της Yamaha ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ήταν η τέταρτή του νίκη στην Βαρκελώνη και η τρίτη του στη μεγάλη κατηγορία, κάνοντάς αυτόν τον πιο επιτυχημένο Ισπανό στη συγκεκριμένη πίστα.

 

«Πέρυσι βρήκαμε καλό ρυθμό για τον αγώνα και θυμάμαι ότι κερδίσαμε τους δυο κύριους αντιπάλους μας, κατακτώντας μια σπουδαία νίκη. Ελπίζω και φέτος να παλέψουμε. Αυτό θα ήταν πολύ καλό, μιας και στο Montmelo είναι σαν να αγωνίζομαι στο σπίτι μου».

 

Ο Lorenzo έχει ανέβει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά 85 βαθμούς πίσω από τον Marquez και 32β από τον Valentino Rossi.

 

Επόμενο άρθρο »

Διευρυμένο τεστ για την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ο Vale τα έχει... 300!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα