• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Με ειδικά χρώματα στην Καταλονία
Ενθουσιασμένος για το γύρο στην Βαρκελώνη ο Edwards
Νέα 12/06/2014 - 18:13

Η κορυφαία OPEN μοτοσυκλέτα, με αναβάτη τον Aleix Espargaro, θα έχει ειδικά χρώματα αυτό το Σ/Κ, στον εντός έδρας αγώνα του Ισπανού στην πίστα Montmelo της Καταλονίας.

 

Συγκεκριμένα, ο Aleix Espargaro - ο οποίος έχει ως καλύτερη θέση της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία, την τέταρτη στο Κατάρ - θα έχει καινούργια βάψιμο στη μοτοσυκλέτα του και νέα σχέδια σε κράνος και φόρμα.

 

«Η Καταλονία είναι το εντός έδρας GP μου, καθώς ζούσα μόλις τρία χιλιόμετρα από την πίστα», σχολίασε ο A.Espargaro. «Θυμάμαι ότι μέσα από την τάξη στο σχολείο, ακούγαμε τις μοτοσυκλέτες που έκαναν δοκιμές στην πίστα έτσι είναι ένα ιδιαίτερο και οικείο μέρος για εμένα».

 

«Δεν χρειάζεται να πω ότι ανυπομονώ να πάρω ένα θετικό αποτέλεσμα εκεί. Την ξέρω πολύ καλά την πίστα, γνωρίζω την κάθε σπιθαμή της! Έχει μια από τις μεγαλύτερες ευθείες του ημερολογίου και ξέρουμε ότι θα δυσκολευτούμε όσον αφορά στην τελική ταχύτητα, αλλά μ’ αρέσουν οι γρήγορες στροφές και θέλω να τα πάω καλά».

 

Ενθουσιασμένος είναι και ο Colin Edwards, ο ομόσταυλος του Aleix στην NGM Forward, με τον Αμερικανό να έχει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα το καινούργιο πλαίσιο στη διάθεσή του.

 

«Πάντα η Βαρκελώνη ήταν η αγαπημένη μου πίστα στο ημερολόγιο. Μετά την πρώτη φορά που δοκιμάσαμε το νέο πλαίσιο στο Mugello, ανυπομονώ να πιάσουμε και πάλι δουλειά. Κυρίως θα ρίξουμε το βάρος στα ηλεκτρονικά, αλλά θα δοκιμάζουμε και διαφορετικές ρυθμίσεις στο πλαίσιο», σχολίασε ο Edwards, ο οποίος θα αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς.

 

Ο Αμερικανός άσος - στον προηγούμενο γύρο του Mugello - κατάφερε να επανέλθει σε θέση που δίνει βαθμούς (15ος), κάτι που δεν είχε καταφέρει από τον πρώτο αγώνα του Κατάρ.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Tech3 θέλει να κρατήσει τον P.Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Διευρυμένο τεστ για την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα